Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kredit-študent

Kredit-študent

Pozdravljeni

Že nekaj časa imam namen kupit nov avto… ker je trenuten avtomobil več časa pri mehaniku kot na cesti. Dobil sem res super ponudbo za en avto. Žal pa mi manjka ~1500€. Zanima me če obstaja kakšno podjetje/banka, ki nudi posojila v višini želenega zneska. Vprašal sem že kar nekaj bank, pa žal negre. Namreč sem študent. Vsak mesec imam visoko štipendijo v višini 500eur. Brez problema ga odplačam v roku 6 mesecih. Večina bank mi ga nemore omogočit ker nisem njihova stranka. Trenutno sem pri NKBM, ta pa nima te opcije kredita.

Lep pozdrav 🙂

Mogoče bi bilo najboljše, da poskušaš denar prihranit, do takrat pa se voziš s trenutnim avtomobilom ali z javnim prevozom. Lahko tudi kupiš cenejši avto od ogledanega (zanesljiv clio 3 npr. se dobi za dobrih 2000€). Sicer nisi veliko napisal o ponudbi za avto, ki jo imaš, ampak na avto.net je ogromno avtomobilov in tudi čez pol leta bodo tam.

Če si prepričan, da je kredit prava izbira, postani stranka druge banke – mogoče ti upoštevajo štipendijo iz druge banke, če jo začneš s prihodom k novi banki, dobivat direktno na novo banko. Mislim, da NLB ima študentske kredite. Banke so biznis in z veseljem sprejmejo novo stranko in ji ponudijo drag potrošniški kredit:))

New Report

Close