Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kam po kredit?

Kam po kredit?

Pozdravljeni,

Na NLB so zavrnili mojo prošnjo po hitrem kreditu. Razlog je ta, da sem imela še v prejšnjem letu dve aktivni izvršbi zaradi dolga, ki so mi ga nakopali starši že desetletje nazaj, brez moje vednosti – kakorkoli, imela sem dve manjši izvršbi. To je bilo potem konec leta oboje poravnano in zaključeno. Sedaj imam tudi pogodbo za nedoločen čas, od pričetka leta v službi. Na banki so mi rekli, da bi lahko dobila kredit samo, če bi imela eno izvršbo v zadnjih 12 mesecih – to bi torej možno šele decembra. Seveda zaradi zdravstvenih razlogov potrebujem denar čim prej, me pa zanima, če ima kdo kakšn informacije/izkušnje, ali bi v podobni situaciji pri kateri drugi banki odobrili hitri kredit prej? Ali vsi gledajo na ‘korektno poslovanje’ enako kot NLB?

Hvala za kakršnekoli info. Lp

Bo potrebno kar do bank stopiti, na mon ne boste dobili denarja.

Vprašam lahko za informacije kakšne, preden obrnem na glavo delovnik, mar ne? Morda pa kdo kaj ve, saj to je namen forumov. 😉 Hvala

Informacij o katerih sprašujete ne boste dobili na forumu.

Na delavski hranilnici gre tudi v dotičnih primerih, preverjeno. Tudi obrestna mera ti je boljša kot pri NLB pa opcije odplačevanja – (npr če želiš prej odplačat kot v roku ki si si ga zastavila) prav tako lahko dobiš takoj hitrega, če odpreš račun pa še zaprejo ti lahko starega namesto tebe.

New Report

Close