Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem nov avto

nov avto

mene pa zanima, kateri avto se najbolj splača kupiti. nov seveda.
cena pa naj bi bila od 1500000 pa do 2.000.000
pa ker ima najcenejše servisiranje in najmanj okvar

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Samo to ti povem, kar sem nekje bral, da ko boš hodil po salonih ti bodo vedno razkazali avto cca 200.000sit dražji od cene, za katero boš rekel da si pripravljen plačat.
V cenovnem rangu, ki si ga postavil pa ni dosti izbire. Žal.

najbolj se splaca kupit Toyoto Claris…spada v ta cenovni razred, je varen, en izmed najbolj zanesljivih…

sorry….Yaris ne Claris…

Karkoli že samo ne kupite Renault Clio, ker sem ga sama imela, pa je bilo v 4 letih z njim več problemov, kot pa dobrih trenutkov. Verjetno sem res “naletela” na serijsko slab avto, vendar pa se mi je Renault zameril za celo življenje. Toyotin Yaris je res dobra izbira, ali pa Opel Corsa… Velioko srečnega izbiranja in dobre vožnje.

lp Fanyyy

Mavrični sorry. ampak za ta dnar je zeeeelo velik pojem kaj kupit…. Kateri avto te pa kaj mika? Bolj konkretno prosim….

Novega avtomobila se NE splača kupit.Dokaz:izračunajte si ,koliko izgubite v prvih treh letih in nato v drugih treh letih.Pa da vas ne bo kap.

ceprav vedno kupujem rabljene bolide se vsak dan bolj strinjam s pregovorom:”Rabljenih zensk in avtomobilov se izogibaj kot hudic kriza!”

Ales, sem ze brusil glavo motorja po 14 dneh nakupa pri priznani avtohisi..in ce si primoran vsak teden delati slabih 1000km to nikakor ni zabavno

-------------------------------------------------------------- Beauty is in the eye of the beer holder

corsa, fabia, daewoo

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Jaz vam priporočam, da kupite raje rabljen avtomobil, saj boste za isti denar dobili več opreme. Dejstvo pa je, da lahko imate tudi z novim avtomobilom velike težave. Jaz vam priporočam rabljenega!
LP

to pa ni res…vsaj odvisno kaksen avto kupis…
pr bmw-ju vem da je blo tako, da ko si ga pripeljal iz avtohise, je bil ze 30procentov ceneje…hehe.
jaz sem zgubila v enem letu pri p206 150.000sit…

jaz sem za nove avtomobile, ce imas dnar…vsaj pod garancijo je..

fabia

New Report

Close