Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem drugi avto

drugi avto

Večji družinski avto že imamo, sedaj pa kupujemo drugi avto zame in našo pikico, ker se bova kmalu vozile v različno smer v službo in varstvo kot mož.
Zanima me predvsem varen avto (aibag, servo,ABS??), ne premajhen (ala clio, corsa) s 5 vrati, star od 4-6 let. Kaj mi priporočate?? No pa še cena, nebi radi odšteli več kot 1 mio SIT.
Pomembno mi je tudi, da je avto vzdrževan, nekaramboliran oz. nima več kot 100 000km. Če imate kakšno konkretno ponudbo bom zelo vesela.
Lep pozdrav,

Tina

Za dober milijon dobis ze 2 leti starega puntota ali cliota, ne pa 4-6 let star avto.

Kot sem napisala mi je clio premajhen, rada bi predvsem varen avto. Gledala sem že po internetu, všeč mi je npr. astra ali pegout 206, ki pa stane takoj 1,3 do1,5 mio SIT (l. 1998, 1999), kar pa se mi zdi kar predrago za drug avto.

LP Tina

Misliš da je P206 kaj večji in varnejši od cliota???????????????

NA TESTERANJU JE DOBIL CLIO 4 ZVEZDICE SICER JE PA ISTO VELIK KOT P 206

ja ocitno ji je bolj usec p206 kot clio…saj je res bolj lusten. heh.

-------------------------------------------------------------- be all you can be.

PRODAJAM SEAT AROSO 1,4, Z VSO OPREMO RAZEN KLIME. IMA NOVE ZIMSKE GUME, JE GARAŽIRANA, 85.000 KM,POPIJE 5-6L. PRTLJAŽNIKA JE RES BOLJ MALO SE PA LAHKO ZELO KOMOT SEDI. JE LETNIK 97, CENA PA JE 770.000,00.
OKOLICA LJ.

Ja, za miljon oz. okoli miljon tristo tisoč dobiš že cca. 2 leti staro Seat IBIZO, z motorjem 1.6 in okoli 100KM. Imajo pa skoraj vse, tremometer zunanje temperature (pride dobr pozimi, da veš ali zmrzuje cestišče ali ne), ABS, SERVO, meglenke, ogrevana ogledala in večina jih ima že tudi airbag (99,8%).

Borut

New Report

Close