Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kje zavarujete svoje konjičke?

Kje zavarujete svoje konjičke?

Lepo pozdravljeni

V decembru nameravam kupiti nov avto in me zanima, kje imate vi zavarovano vaše vozilo in kako ste z zavarovalnico zadovolnji. Nekja sem razmišljala o adriatic zavarovalnici. Kaj mi vi svetujete, sprašujem za celotno zavarovanje obvezno in kasko.
Za pomoč že vnaprej hvala.

Pri Triglavu.
Bolj kot jaz z njimi bi morali biti zadovoljni oni z mano, ker jim pridno plačujem, razbijam pa ne 🙂 No.. se je zgodilo enkrat, da sem malo preoblikoval prednji odbijač in žaromet pa mi ni bilo treba skozi nobeno birokracijo. Zavarovalnica in moj servis sta se sama dogovorila vse potrebno.
Zavarovano imam obvezno, obvezno plus, polni kasko z 1% odbitno franšizo ter delni kasko kombinacije I,R,D,H,K.
Na vse to pa dobim 10% paketnega popusta, 4% trajnostni popust in 4% popusta za gotovinsko plačilo. Pozabil sem pa vprašat, če dajo še kaj popusta za opravljen trening varne vožnje…. drugo leto 🙂

Lep pozdrav

Jernej

Tam ,kjer je ceneje….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Načeloma je bolje pri Triglavu, ker je največji in je tudi največja verjetnost, da je drugo vozilo (ki je krivo nesreče) zavarovano tam. Sam sem bil nekaj časa pri Tilii, pa me je minilo, ko sem čakal na denar. Saj na koncu sem ga dobil, a …

Pri Slovenici, ker imamo vse zavarovano preko njih, 2 x obvezno, 2 x kasko, hišo ter dve fond polici, tako da imam pri kaskotu na koncu kar nekaj popusta, mislim, da je 10% za paketno zavarovanje, 6% za starost vozila 3-4 let, 5% na stanovanjsko polico, 15% za srednji kasko paket, 10% komercialnega popusta ter na koncu 10% za gotovino.

Potem pa se zavarovalnice pritožujejo, da ni denarja ter da bo potrebno dvigniti zavarovanja:)

lp, Zoran.

Ne vem, zakaj mora velikost zavarovalnice vplivati na dobro kasko zavarovanje. Jaz imam svoje vozilo že od vsega začetka zavarovano na Adriaticu( tako kasko kot obvezno) in sem z njimi zelo zadovoljna. Sicer pa je tako, če imaš dobrega zavarovalnega agenta, ki ti zna pravilno svetovati in ti povedati vse prednosti in slabosti je to zate že ena velika prednost.
LP
Lenčka

hmmm Triglav???? Poleti sem imel manjšo prometno nesrečo, nekdo, ki je imel na mojo nesrečo, zavarovan avto pri Triglavu, se je zaletel vame. Škoda je bila minimalna (130.000 sit), povzročitelj mi je dal kupon, izpolnila sva euro obrazec, dal mi je kopijo svoje police, kopijo vozniškega in prometnega dovoljenja in pa izpolnjen obrazec(ne vem kako se mu točno reče) s katerim priznava svojo krivdo. Policije nisva klicala, saj je bilo nedvoumno jasno kdo je kriv. In potem si jaz naslednji dan vzamem dopust in grem na Triglav do cenilca, tam pa trenutek resnice: cenilec je prišel v službo pol ure po začetku njegovih uradnih ur, pogledal je moje papirje in rekel, da je to vse nično, da morava oglasit oba udeleženca skupaj. Po ovinkih mi je celo nakazal, da sem goljuf, ki je kupil kupon. No, če bi jaz imel ta namen, bi ga sigurno “izkoristil” malo bolje (imel bi ovratnico, pa še kaj bi “se poškodovalo” na avtu). Povzročitelj je bil iz drugega konca Slovenije, pa še v takšni službi, da sva imela hude probleme priti skupaj do gospoda cenilca. Cenilec mi je tudi povedal, da so to njihova interna pravila. Na sedež Triglava sem tudi poslal pritožbo (po internetu), a do danes niso blagovolili odgovoriti…..
No to so moje izkušnje s Triglavom, moj avto pa je zavarovan pri Adriaticu.

Pozdravljeni

Hvala za vsa vaša mnenja, zelo ste mi pomagali s svojimi izkušnjami. Verjetno se bom odločila za Adriatic, saj imajo moji sorodniki zavarovana vozila pri zavarovalnici maribor pa niti slučajno niso zadovoljni z njimi. poskusiti ni greh pravijo, bom pač naslednej leto šla drugam, če z Adriaticom ne bom zadovoljna. Hvala vsem in upam še na kakšno mnenje.

Ko boš zavarovala svoje vozilo in če ga boš pri Adriaticu, se javi, pa ti bom povedala koliko pride in kaj imaš zavarovano. Tam namreč delam.
LP
Ela

VEDNO ampak res ABSOLUTNO VEDNO ob nesreči pokliči policijo. Kuponi brez policijskega zapisnika o nesreči so vredni približno toliko kot WC papir. Kupona nihče nikomur ne več izroča ampak ga zavarovalnica sama vzame (ali nekako tako…).

pozdravljena Ela

Zelo bi me zanimale cene zavarovanja os.avtomobila pri Adriaticu. če mi napišeš svoj e-mail naslov, ali pa se javiš na mojega se morda kaj dogovoriva.

Lp

Lahko mi pišeš na [email protected]
LP

No tudi jaz sem pri Adriaticu.Prej sem bil pri zav. Maribor ,pa sem vedno čakal v vrstah kot ,da kaj zastonj talajo.Adiatic pa je komfort ,ustrežljivi uslužbenci itd.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Veš, Pero, to je pa res lep kompliment. Saj ne rečem, da ga pri nas nismo deležni, a le delamo v taki stroki, kjer si večkrat na udaru kot ne. Je pa tako, če si pridobiš zaupanje in prenašaš svojo dobro voljo na stranke, si s tem že veliko naredil.
Dober zavarovalniški agent pa se mora zavedati, da ne bo svojemu zavarovancu stal ob strani le takrat, ko mu bo “pobral”denar, ampak tudi takrat, ko bo prišlo do škodnega primera.
LP
Ela

New Report

Close