Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kaj menite

kaj menite

Zanima me kaj menite vi o avtomobilu Fiat MULTIPLA. Sam ga ne poznam, zanimam pa se zanj ker smo petčlanska družina, tako da je prostornost in cena zelo pomembna. Rad bi kupil nekaj do 2 mio tolarjev.

Hvala za nasvet in lp

Moj prijatelj ga ima. Meni je bil ze od zacetka oblikovno vsec, ker je nekaj posebnega, prijatelj pa se je obotavljal. A zdaj, ko ga ze dobro leto vozi, je izredno zadovoljen. Avto je izjemno prostoren, uporaben… In rabljenega se da dobiti zares ugodno, saj ti avtomobili ne drzijo cene. On ga je tudi kupil rahlo rabljenega, pri avto Triglavu v LJ.

full dober avtko edina stvar ki me moti malo prtlažnika glede na velikost avta- drugače pa je totalno dober .
Cenovno so že zdaj precej ugodni- rabljeni, bojo pa še cenejši ker je fiat lani v Ženevi predstavljal prenovljeni multipla – bi ga kar imela v garaži.

Živjo, za multiplo ne vem najbolje (sem jo imel na poskusni vožnji pa me ni ravo prevzela), medtem ko me je pa zelo navdušil Renaultov Kangoo, ki ima veliko prostora, veliko opreme in je zelo udoben za vožnjo. Pred nakupom pojdi na testno vožnjo z parimi različnimi znamkami da vidiš kako pa kaj, in kateri se ti bo zdel najbolj za družino.

Borut

Kaj še čakaš!!!!!!
Kupi,kupi,kupi!!!!!
Take dnevne sobe na kolesih ne boš dobil nikjer drugje kot v MULTIPLI.
Poleg svoje družine boš lahko “priložil”še taščo ali pa staro mamo;ko boš odstranil sedeže,boš šel in pripeljal novo zamrzovalno skrinjo,katero bosta s sosedom odnesla v stanovanje in nato skočila še njemu iskat novo traktorsko rotacijsko kosilnico.
Takega občutka svobode in neutesnjenosti ni v nobenem drugem osebnem avtu.Ko včasih sedem v sestrinega GOLFa mislim da sem v krsti in z “ritjo”drsečo po asfaltu.

Zelo priporočam iz lastnih izkušenj.
LP

Pa še ukradli ti ga ne bodo, ker je tako “lepe” zunanjosti!!! :)))

ZDEJ SM PA UŽALJEN……………………………….

Nefunkcionalen izrodek, pa naj še tako zavijamo v celofan.

Tisto drugo prepuščam osebni presoji, o funkcionalnosti pa ne bi rekel kaj slabega. Razen, če si narobe predstavljam ta pojem …

LPB

“NE SODI DRUGIH PO SEBI”

Po mojem mnenju je to eden najgrših avtomobilov kar sem jih kdaj videl. Pa tudi kvaliteta (veliko poceni plastike v notranjosti, vprašljiva italijanska izdelava in kakovost ostalih materialov itd.) ni zadovoljiva.

Ko je nekdo pred mano napisal da se v Golfu počuti kot v krsti je s tem napisal veliko neumnost, ker so takšni avtomobili kot so Fiat multipla veliko nevarnejši od recimo Golfa. Če pa je s tem mislil na velikost, pa ti raje priporočam, da si potemtakem kupiš rabljeni kombi, boš imel veliko več koristi.
Sicer pa je odločitev tako tvoja!

Kakšna pa je varnost pri tem avtomobilu, če glih ne noriš in zagotovo obstajajo tudi kakšni testi.

Franci

Tri zvezdice, 19 točk od 36. Več na:

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=7&id2=95

New Report

Close