Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Prodam R 19

Prodam R 19

Prodam R 19,CHAMADE,1.4.,letnik 1992,Energy motor,električni paket,centralno zaklepanje,rdeče barve, res lepo ohranjen, garažiran,registriran do junija 2004.Cena 220.000 oz.po dogovoru.

Sebastjan 041/220-262

zivjo!

dam ti 140000 Sit ker vec nimam

kakšne nizkotne

pol ti dam pa jaz 150.000, ker jure itak več nima, drug pa nihče ne bo kupil:))

od kod pa si sebastjan?

Zdravo, kot naročeno za mene.

Danes sem prodal R19, letnik 1994, isto kot Sebastjanov, pa še alarm in radio je imel. Najprej so me hoteli ociganiti in bi mi pri nakupu novega avta starega ocenili na 180.000SIT. So rekli, da je katalizator fuč, pa nov zakon, pa velika ponudba starih avtov pred novim letom. Pa sem šel jezen k enemu prodajalcu, spotoma proti domu, da mi pove, kaj moram vse naredit (odjava, notar, tablice deponirat…) če ga bom sam prodajal in glej ga šmenta, mu jamram, kako svinjarijo so hoteli delat z mano in mu povem da ga pod 350.000 ne mislim prodat, pa tud če bo žena brez avto, pa tip reče da bi ga kupu za 340.000, cash na roke, vse bo uredil kar se tiče prepisa in davka in še na zavarovalnici bom dobil pol OA zavarovanja nazaj, ker je registriran do 6/2004.

Se zmenva, napiše pogodbo, vzamem denar in tablice, pa peš proti domu. Ejga, a sem naredu kšeft, a ne??

New Report

Close