Najdi forum

SEAT

Imam 3 leta staro IBIZO. Drugače sem z njo zadovoljen, a me je enkrat lani, pa tudi enkrat letos pustila na cesti.
Odpeljali so jo na servis, na računalniške meritve in odpovedal je majhen delček.
Ko so to zamenjali, je bilo spet v redu.

Zanima me, če ima še kdo od vas podobne izkušnje, saj mi serviser pravi, da se drugim tega ne dogaja?

Prevoženih imam 80 000 km.

Hvala za odgovor,
Sašo.

kaj si hotel s tem povedat??
kaj misliš da vsem avtomobilom ob isto prevoženih km isti del crkne?

so nekateri avtomobili ki crkujejo nenehno in so drugi ki ni problema!

Mi imamo pa dve leti in pol staro ibizo in smo od 500 km naprej ves čas na servisu. Oz. zdaj bova dokončno zamenjala, ker imava res dovolj. Zamenjali so že računalnik, pa tričetrt motorja, pa še vedno ne znajo odpravit napake. Avto cuka, crkuje, prižigajo se opozorilne lučke, al pa kr ne vžge. Uglavnem test pokaže vedno nekaj drugega in vedno zatrjujejo da to je pa res to in da bo sedaj OK, pa je OK le za 3 tedne. Problem je v času uporabe klime, pozimi ni problemov….
Zaenkrat so nam še vse priznali na garancijo (po hudih mukah), le avta nam niso hoteli dat novega…
never again seat… sedaj pa držim pesti, da bo nov avto delal vsaj enih 7 let…good luck tudi tebi!!!

Ker pa je to nov avto smeja

Še ne vem zagotovo. Odločava se med stilom in novim meganom grandtour, mislili smo tudi malo na xsaro piccaso, pa je prehuda cena. Vem, da so toyote in mazde in honde ipd. najboljše, vendar so tudi najdražje. trenutno so nam najugodneje ponudili megana 1.5 disla, baje da je super avto, varčen, velik (načtrujeva povečanje familije), se pa res malo bojim pri vsej tej elektorniki… ampak, menda ja ne moreš imeti dvakrat iste smole!!??

Kaj kej pravite o meganu grandtour? Ima kdo kaj izkušenj?
lep dan…

Jaz bom še decembra vplačal megana grandtour 1,6 16V ko je 200 jurjev popusta. Dobava bo pa na začetku februarja. Odločil sem se za bencinarja, ker imam preveč kratkih voženj po nekaj km. To pa baje dizlu precej škodi. Letno sicer delam 20 tkm.
Je pa to fantastičen avto. Cena 3,8mio sit

lp

Torej ADAC-ove in TUV statistike le držijo. Seat Ibica je med vozili, ki se po teh statistikah zelo pogosto kvarijo, enako kot naš službeni Audi A6.

Smeja

Kaj imaš raje avto ki je 200 do 300 t dražji in dela, ali avto ki ga dobiš ceneje in je vedno na servisu?

Razmišljaj tudi v tej smeri.

LP

New Report

Close