GOlf karavan
> Kupil sem golfa karavana vendar se mi zdi da je kljub velikim
> meram zelo utesnjen, tud sedi se slabo … drugač pa lepo
> prede! kakšne izkušnje??
Me spominja na tisto: saj moj mož me včasih prebuta, tudi pijan je velikokrat. Sicer je pa prov fejst fant. Ah, ah, ah … Sam v avtomobilu veliko sedim, pa se mi zdi, da je dober (beri: neutesnjen) občutek precej pomembnejši od tega, da lepo prede in da je … golf. Sori!
LPB
Zakaj se nekateri pocutijo dolzne s taksnim pisanjem oglasati na forumih, ki nimajo NIKAKRSNE veze s tem?!
Bostjan, raje se naroci pri psihiatru, ker imas ocitno veliko tezav.
Sicer pa sem hotel odgovoriti k, da mogoce nisi ravnal najbolj pametno, ko si sel zdaj kupovati golfa! Pa ne toliko s cenovnega vidika, ker to ocitno pri IV. moti prostornost, kot z vidika kvalitete izdelave, varnosti in nenazadnje prostornosti Golfa V., ki bo v prodaji v zacetku naslednjega leta.
Zdaj pac nimas druge kot da se z nakupom sprijaznis in ga izkoristis maksimalno!
Jah, kaj naj rečem. Saj sem napisal sori, če bi koga užalil ;-((
Ampak želel sem poudariti, kako se nekateri zadovoljijo s slabim, samo da na izdelku piše visoko zaželeno ime. Pri nakupu avta je pa že pametno sesti vanj, se malo zapeljati in ugotoviti, ali se v njem dobro počutiš. Kasnejše jambranje ne pomaga prav veliko, vsekakor pa se je stanju treba prilagoditi.
Wiseguy, pa ja nisi shrink, da bi me rad videl v svoji ordinaciji? :-))
LPB