Citroen C3 – prodajalci
Odločila sem se kupiti nov Citroen C3. Prosim, da mi pomagate z vašimi izkušnjami in mi poveste pri katerem prodajalcu ste avtomobil citroen kupili.
Še eno vprašanje. Zelo si želim črn avto, vendar me vsi pregovarjajo, da barva ni v redu zaradi vročine poleti in pa ker se vidi na njem vsak prahec. Kaj pa srebrn?
Hvala in lepo se imejte
Sicer nimava Citroena, a vseeno. Črna je res občutljiva, res se vidi vsaki prahec, a je najelegantnejša. Paše tudi C3-ju, kar sem osebno videla. Če te moti, da bo avto prej videti umazan in te če preveč skrbijo praske, se pač odloči za srebrnega. Midva imava črnega (prej tudi črni AX), čeprav od začetka o tej barvi sploh nisva razmišljala, dokler avta nisva videla najprej na sliki in potem še v živo. Odločitev je bila jasna !
Mnogo srečnih (prašnih) kilometrov in tudi kdaj pa kdaj sijoče črne pločevine ti želim !
priporočam ti da se oglasiš na citroen servisu Jerovšek v Grosuplju.Kupla tam berlingota, že štiri leta tam servisiram citroenčke in kot servis so najbolši kar je javnega oz. uradnega za citroen- osebno mnenje.
Mi imamo srebrnega c 3 in je barva dosti bolj občutljiva kot je na berlingotu, ki je lucifer rdeča.
Osebno sm hotela belega c3 ker mi je najlepši ampak ga žal ni bilo z hdi mašino.Prejšnji berlingo je bil bel in in se je barva ful dobro držala- nič luščla.
pa obilo užitkov v vožnji.