Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Fiat Doblo

Fiat Doblo

Če ga kdo ima, ali lahko pove kakšno dobro ali pa slabo lastnost tega avtomobila.

Hvala
Franci

Franci res, da ti pišem malo pozno ,ampak naj ti povem par dobrih lasnostih tega avtomobila. Je dokaj poceni ima dosti seriske opreme v avtu se sedi visoko tako da je pregled nad cestiščem fenomenalen. Če bi imel denar bi si najberš privoščil Fiat doblo malibu ki pa ga v sloveniji ni ampak da se ga naročiti po naročilu ker je nekoliko dražji. Vozil sem dizelčka in moram ti povedat da sem z zmoglivostmi bil več kot zadovoljen saj se je števec ustavil pri 190 km na uro in tudi poraba nafte ni bila velika. Upam da sem ti ga saj malo upisal lepo pozdrav še naprej.

Jaz imam model 1,9 JTD s klimo in ABS. Z avtom sem izjemno zadovoljen – nisem pričakoval, da se je FIAT v zadnjih letih tako popravil. Torej plusi: odličen motor (boljši od konkurentov), nizka poraba, ugodna cena, prostornost, dobri sedeži in ergonomija, preglednost, zavore, ogromen prtljažnik. Minusi: ne-odstranjljivi zadnji sedeži, ni lučke v predalu pred sovoznikom, od zadaj je res “ko kišta”.

Če te kaj zanima, le vprašaj.

dobra stran je, da se da naročiti senzor parkiranja, hehe…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

New Report

Close