Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Clio 1.5dCi (100KM)

Clio 1.5dCi (100KM)

Lep pozdrav vsem !

Zanima me, če nekdo od vas vozi slučajno Clio 1.5dCi, da mi malo pove svoje mnenje o avtu in izkušnje z njim. Slišal sem da je nedavno prišel tudi taki z 100KM, do sedaj sta bila le 65 in 80KM.
Zanima me pa predvsem to, tisti ki vozite eno izmed omenjenih različic, če ste zadovoljni z konjsko močjo, ker jaz razmišljam o nabavi 100 konjske verzije.

Za odgovore se vnaprej zahvaljujem.

LP, flanker

100 konjski bo če se ne motim na voljo konec februarja. Drugače pa ima moj tast 80 konjskega cliota (2002)in povem ti je to več kot dovolj konjev

Živjo !

Hvala za odgovor. A mogoče veš kakšna bo kaj cena? Baje bo Reno uvedel spomladi neko novo linijo namesto Cliota, tako da naj bi to bil zadnji model, sem nekje zasledil.

LP, flanker

Clio bo februarja res nekoliko polepšan, cena za dCi 100KM pa bo cca 200 jurjev dražja od 80KM.

Hoj! Imam Cliota 1.5 dCi 65 KM in se mi zdi ze toliko konjev dovolj. 100 KM pa bo res super. Zaenkrat nisem imela nobenih problemov, pa sem kupila rabljenega (1 leto starega). Poraba je super (z enim tankom do sedaj cca. 800 km). Zmogljivosti pa so zame cisto dovolj. Srecno!

Fenomenalna stvar za vozit! Moram priznat, da je nos avtka sicer malenkost pretežak, vendar to ne predstavlja kake velike ovire! Motor nudi več kot dovolj moči in vse prej kot le umirjeno mestno vožnjo – dizelski dirkač!!! Drugače je pa CLIO – super stvarca! Kar se pa tiče hitrost – po števcu, ravnina – 215kmh!!! Poraba – skoraj, da je ni!

Jaz sem tudi vozila clio eno leto, dokler mi ga niso ukradli en mesec nazaj v Lj. Moj je imel 80 KM, poraba zadovoljna za dizel – ker sem kar hitro vozila in tudi seveda več porabila. Avto je bil super zame. Klima, ABS in vse ostalo. Skratka, bil je avto na mestu! In sem pred odločitvijo, kaj narediti – ali spet kupiti cliota ali kaj drugega – ne maram, da bi ga spet ukradli.

kateri avto ti pa ne morejo ukrasti ???
tudi jaz sem zadovoljen z cliotom

Tudi mi imamo doma clia dci 80 km… Sicer smo ga nabavili pred zimo, in je avto imel probleme z vžigom v velikem mrazu (pa ima 35 kkm).

Ko smo se peljali štirje, nam je bilo tako tesno, da je to neverjetno. Tako malo prostora je v redkokaterem avtu – tako spredaj kot zadaj. V Twingu ga je več (ga tudi imamo doma).
Pri izstopu iz avta sem se že nekajkrat tako udaril v glavo, da bi ga najraje kar zažgal…
Tudi elektroservovolan se lahko skrije pred hidravličnim…
Pri nastavljenih 25 stopinjah (avt. klima) v avtu zebe, če pa nastaviš več, pa je itak ful in ti je kmalu prevroče…
Vglavnem bi lahko našteval še in še – skratka, avto bo šel od hiše takoj ko bo mogoče, ker niti približno ni vreden svojega denarja.

Pa nimam nič proti naši proizvodnji. Clioti serije I so bili boljši v vseh pogledih…

New Report

Close