Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem METODE PEUGEOTA

METODE PEUGEOTA

16.2.2004
PEUGEOT 307 XT

APRILA 2003 SEM KUPILA AVTOMOBIL PEUGEOT 307 XT,S KATERIM IMAM ŽE OD SAMEGA ZAČETKA TEŽAVE.

NAPAKE NA VOZILU SO SLEDEČE:

-VOLAN TRESE PRI HITROSTI NAD 110 km/h
-VOLAN TRESE MED ZAVIRANJEM
-HRAPAVA BARVA NA VOZILU
-LUŠČENJE ALU.PLATIŠČ(ZAMENJALI PLATIŠČE Z DRUGAČNIM ODTENKOM BARVE IN BOLJ GLADKO)NISEM IMELA SREČE KER IMAJO RAZLIČNE DOBAVITELJE ALU.PLATIŠČ.
-NA MOTORJU PUŠČA OLJE
-KLIMA DELA LE OBČASNO
-CENTRALNO ZAKLEPANJE DELA ČE NI PREVEČ VROČE
-REZERVNO KOLO MANJŠE DIMENZIJE (NISO NAPISALI V HOMOLOGACIJI)
-ZADNJA VRATA SLABO LIVELIRANA TAKO DA TOVČEJO V KAROSERIJO IN DELAJO ODRGNINE
-DOLIVAJO OLJE ZA DIESEL MOTOR NAMESTO ZA BENCINSKI MOTOR(V MOTOR SO MI DOLILI ESSO ULTRA DIZEL SAE 10W-40 NAMESTO UNIVERZALNEGA OLJA ESSO ULTRON SAE 5W-40 ALI ESSO ULTRA SAE 10W-40 ALI ESSO UNIFLO SAE 15W-40),DA MI MOTOR PUŠČA MANJ OLJA .

TRŽNI INŠPEKTORAT RS MI JE IZDAL ODLOČBO O VRNITVI KUPNINE ZA AVTOMOBIL.PRODAJALEC PEUGEOTA SE JE PRITOŽIL ZADNJI DAN,KER
SEVEDA ŽELI ČIM PREJ REŠITI PROBLEM.TRENUTNO ODLOČA O MOJI VSODI
MINISTRSTVO ZA GOSPODARSTVO RS.

VSEM, KI VOZITE ALI NAMERAVATE KUPITI PEUGEOT PAZITE, KER KVLITETA
JE VRHUNSKA IN ŠE TO PRODAJACA NE ZANIMAJO SLOVENSKI ZAKONI TEMVEČ STANDARD PEUGEOTA.

Katastrofa – prokleta banda!! Upam in želim ti, da se primer razreši v tvojo in samo tvojo korist!

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

pošlji še na mobisux forum kjer se bo že našel kaksen strokovnjak s pametno idejo

Ljudje, to sem ze nekje drugje napisal-NE KUPUJTE PEUGEOTOV!
Res pravijo predvsem zenske, da delajo zelo lepe avtomobile, ampak po stat. podatkih tudi najbolj pokvarljive! Zanesljivo!
Ce ze kupujete od Francozov, se vseeno bolj izplaca Renault.
Ce pa nimate predsodkov in imate moznost poglejte za Japonci in sele nato za Nemci.

Za tako “smolo” ni imuna nobena znamka avtomobila razen eksotov.
Ob večletnem spremljanju raznih avtomobilskih forumov res ni znamke dostopne običajnemu smrtniku, ki ne bi vsaj na enem modelu “doživela” občasne “katastrofe”.
Res pa je ,da pametni trgovci take stvari uredijo potihem v zadovoljstvo stranke seveda.
P.S.
Ne vozim Peugeota.
LP

A ni bil enak primer od neke stranke iz Kopra, pred kakimi dvemi meseci na tedniku? Če se ne motim je imel prav enake težave!

Moje mnenje.
PRODAJALCA, OZ. SALON KJER SO TI AVTO PRODALI PRIJAVI TRŽNI INŠPEKCIJI. PA NA NETU OZ V KAKEM ČASOPISU OBJAVI SVOJO ZGODBO, IN NE “ŠČITIT” PRODAJALCA, DAJ GA V JAVNOST!

Sicer pa smola pač, na žalost:((
Jst mam Peugeota že 4 leta in mi super služi svojemu namenu … (tok tok tok)

LP

Pri nakupu avtomobila je zalo pomemben prevzem. Kupec se ima pravico preizkusiti avtomobil, ga pregledati. Ko kupec prevzame avtomobil se trgovci izgovrajajo da bi lahko to povzročil kupec, čeprav pripelješ avto še isti dan nazaj. Vsi novi avtomobili se lahko poškoduejo med transportom, ponavadi iz malomarnosti; da trgovec nima problemov z dobavo na hitro poštriha in zgliha tako da je na oko spejemljivo. Lahko je bil pač tvoj avtomobil tisti ki je padel iz kamjona ti pa žal tega nisi opazila.

Pred prevzemom je zelo pametno in imas pravico avto ornk pregledat! Ali je lak na avto vredu, kako se zapirajo vrata, odpri pokrov motorja… ce se le malo spoznaš hitro odkriješ kakšno nepravilnost, ki bi lahko izvirala od malomarnosti prodajalca. Potem, ko avto zapusti tovarno se z njim še marsikaj dogaja predenj ga kupec dobi v roke. Lohka se poškoduje med transportom ali pa pri prodajalcu, pa ga potem nahitro in površno popravijo, ter ga prodajajo kot novega…..
in če kar koli opaziš imaš pravico zavrnit avto in zahtevat drugega ali pa denar nazaj.

Poznam primer, ko je znanka, ki se ne spozna na avte kupila “ljudski avto”, ko jo svojo novo pridobitev ponosno kazala, nam je v oči padla kilometrina avta, in sicer avto je imel tam okrog 70 kilometrov, mela pa ga je komaj en dan in se je z njim pripeljala od tgrovca naravnost domov cca 10 km. Takoj smo postali pozorni, odpri pokrov in vidli precej umazano mašino, podvozje tudi ni blo glih čisto… jasno je bilo, da se je nekdo s tem avto že kar nekaj vozil….. trgovec o tem ni hotel nič slišat, rekel, da je to ne mogoče…..
no in čez en mesec je crknila klima… OK so jo zamenjali (garancija), čez dva mesca je šel servo (garancija)… Seveda ni nič dosegla, ker pač ni mogla nič dokazat. Nam pa je vsem jasno, da se je s tem avto nekaj čudnega dogajalo….
in kaj lahko tukaj stori kupec ?

New Report

Close