Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Mitshubishi Colt 1.6

Mitshubishi Colt 1.6

Vse skupaj vas lepo prosim za nasvet. Odločam sem za nakup zgoraj navedenega avtomobila. Je letnik 1992 in ga dobim za 300.000 sit (več moj žep trenutno ne premore). Ima pa takšnole opremo: 4 zimske gume mishelin in 4 letne gume enake znamke, v avto je vgrajen “rastiveder”, tako da ni niti male pikice rje, sedeži so nastavljivi, zadnja dva deljiva, tudi volan se premika, servisiran je bil na vsakih 10.000 km, okna ter ogledala se nastavljajo elektronsko, registriran je še do septembra.

Ker nimam pojma kakšne so cene in nasploh nimam izkušenj vas prosim za nasvete.

Hvala in lep pozdrav.

Sam sem pet let vozil Colta 1.3 letnik 90

Avto pri katerem pozabiš da da ga je potrebno vzdrževati. Sam sem z njim naredil preko 200.000 kilometrov in ko sem ga prodal pred pol leta mi je še sedaj žal za njim. Ko sem ga oddal je imel na števcu 298.750 Km se pravi malo manj kot 300.000 km ob tem pa samo Olje, Svečke, zavorne plošćice, zobati jermen na 90.000 km in gorivo. Nikoli me ni pustil na cedilu in nikoli ni bilo problema na tehničnem pregledu.

Malo statistike nemškega združenja avtomehanikov in poklicnih voznikov o kvaliteti vozil

1 Toyota
2 Mitshuubishi
3 Mazda
4 Honda
5 Hyundai

Toyota je že dolgo pregovorno brez okvar
ostale štiri znamke pa se menjujejo med seboj odvisno od leta popisa

zanimivost VW od leta1999 na 9 mestu drsi 2002 lta na 14 mestu 2003 na 16 mestu

In to statistiko okvar na prve tri leta vožnje avtomobila pišejo Nemci in ne Japonci.

Odločiti pa se moraš sama.

(SAm sem kupil nato VW Polota Vendar nisem bil zadovoljen z nim – preveč okvar na njem v pol leta) sedaj mam zopet Mitshubishi tokrat Carisma)

Kolega webmouse je povedal skoraj vse. Naj le še dodam, da tudi jaz poznam ljudi, ki imajo s coltom zelo malo dela in stroškov, avtomobil pa se kljub letom lepo pelje, je prostoren, izdelava je na solidni ravni, sploh pa je vreden tristo tisočakov.

LP

Najlepša hvala obema za spodbudo in lep dan

New Report

Close