CItroeni
astro ,polota,cliota,puntota
Sam mam Astro pa sem zadovljen, ne recem, lahko bi blo se boljse ampak je cist O.K.
Glede na to kaj se zadnji cas dogaja pri VW-ju mi misel da bi kupo Polota ne ne pride niti na kraj pameti
Renaula nizjega srednjega razreda nikoli vec v zivljenju – mogoce se edino kako Laguno al pa kaj takega, ostalo odpade
Ko čujem besedo Punto mi na misel ne pride nic dobrega, ne vem, mogoce zato ker so starega vsi tak simfali
C3…eni pravijo da je ql, drugi pravijo da ponuja najmanj v tem cenovnem razredu.
Je pa tud odvisno od tega kako masino si zelis, na podlagi tega bi se blo lazej odlocat in svetovat. Ampak jaz bi med temi omenjenimi se enkrat Astro (magari malo rabljeno).
Imam C 3 1.1 s klimo , že skoraj dve leti.
Do sedaj se ni pokvarilo nič, servisi so na 30.000 km, tako da so stroški vzdrževanja zanemarljivi.
Poraba se giblje nekje med 5.5 in 6 l/100 km.
Avto je izjemno prostoren glede na svojo velikost , tako da jaz z svojimi 187 cm zelo lepo in udobno sedim v njemu.
Zakaj bi bil pa pleh slab? In kdo to govori? To je veljalo še mogoče do časov AX-a in BX-a po teh dveh modelih pa ima citroen 100% pocinkano pločevino in tudi pri crash testih dosegajo zavidljive visoke vrednosti varnosti. Prej bi rekel, da imajo Honde zanič pleh – oz. papirnat. Če samo pogledamo Civice in CRX-e prejšnje generacije. Za ta nove ne vem.