Popravilo
Pozdravljeni, prosila bi vas za vaša mnjenja oz. izkušnje. Nampreč imela sem prometno nesrečo in sem avto dala v popravilo na avtoservis NOVAK, v Kašlju, Lj.-Polje. Zanima me kakšnje izkušnje imate s tem servisom, ker si ne žilim, da mi avto samo za silo popravijo, ampak mora biti brezhiben.
Zahvaljujem se vam za vaša mnejnja in upam, da bodo pozitivna!
LP
Ja jaz sem imel tam svoj razbiti avto. Bil sem dokaj zadovoljen s karoserijskim popravilom. Z njegovim odnosom pa ne preveč saj me je dober teden nategoval da bo avto jutri gotov.
Kasneje kakšen mesec potem pa se je zgodila ena neprijetnost za katero sumim njega oz. njegov servis. Namreč vlom v moj avto in kraja sovozniškega airbaga. Moj avto je bil namreč tak, da živ bog, ki ni dobro poznal mojega avta ni mogel vedeti da je v njem sovozniški airbag. Nikoli nisem nikogar prevažal, ki bi ga to zanimalo, nikoli nisem nikomur govoril da ima moj avto sovozniški airbag, tako, da živ bog ni mogel vedeti da ima moj avto 2 airbaga (ta letnik s to opremo ima samo 1 airbag). Tudi servisiral sem ga pri sosedu, ki je že v penziji in ga poznam 30 let in dam roko v ogenj za njega. Tako da sumim Novaka da je on vpleten v to. Če ni bil on osebno je pa dal nekomu informacijo o mojem avtu in o mojem naslovu (vlomljeno mi je bilo pred hišo).
Upam da te nisem preveč prestrašil. Mogoče se tudi motim in je Novak nedolžen, toda ne vem, ne vem.
V armaturo zavrta z baterijsko vrtalko in nato izžaga z listom airbag ven. Plastika od armature je debela 3mm tako da ni problema. Ko izžaga, samo še odklopi konektor in airbag (cca 60 jurjev) je njegov. Tako je bilo v mojem primeru. Zanimivo še to da je vse drugo ostalo nedotaknjeno (radio CD, dokumenti).
Naj še enkrat napišem da so to le moja razmišljanja in morda delam Novaku veliko krivico. Zato me prosim jemljite z rezervo.