Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem fiat marea weekend -izkušnje

fiat marea weekend -izkušnje

A ima kdo izkušnje s tem avtomobilom?
Zanima me kvaliteta, “pokvarlivost”, udobnost, varnost, cena servisov, itd…
Lep pozdrav!

FIAT MAREA WEEKEND 1.8 ELX je za denar, ki ga morate odšteti trenutno najboljši rabljeni (novih žal ni več) karavan. Prednosti so moč (115 KM, udobje (polavt.klima), preglednost, odlična lega na cesti, če imate večkrat poln prtljažnik pa vas bo nadvse razveselil gornji del zadnjega odbijača, ki se kot nakakšna klopca spusti in dvigne ter kot ograja prepreči, da vam ves tovor pade na cesto. Lahko pa ga v resnici uporabite kot klopco, 5.vrata pa so nadstrešek. Avta (bil je letnik 96)sicer nimam več, ker je Stilo kot zamenjava nazadovanje in sem se odločil za drugo avt.znamko. Z Mareo nisem imel nikoli težav. Akomulator sem zamenjal po 6 letih, jermen pa pri 90.000, redno sem menjal olje in oljni filter (na vsakih 10.000 km na mojo zahtevo). Drobne napake so bile odpravljene že v garancijski dobi, tako da se jih sploh ne spomnim več. Avto mi je servisiral servis Veit, ni poceni a je odličen, pri njih lahko tudi kupite rabljeno Mareo in uredite vse v zvezi s kreditom ( http://www.veit-team.si ; mailto:[email protected]
). Morda moti le oddaljenost tega servisa od Ljubljane, so namreč na Viru pri Domžalah, tik ob stari cesti proti Trojanam. Sicer sem pa rabljene Maree videl tudi na Avtocommercovem velikem skladišču rabljenih vozil za AMZS na Dunajski (isti dohod kot za teh.preglede).
Lep pozdrav!

New Report

Close