Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Če je že Mazda pokrovitelj foruma

Če je že Mazda pokrovitelj foruma

Kateri avto znamke Mazda bi mi predlagali in zakaj?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Nobenga! Če maš tolk dnarja dej še kakšnga jurčka zravn pa si kup Accorda al pa civica je neprimerno boljš.

Če je mazda pokrovitelj foruma, ti bojo pa že znali tudi svetovati ;)))

POmoje Matda 3. najvec kar lahko dobis za svoj denar.

lp

…MAZDA 6 ….pa naj bo limuzinska različica ali pa karavan izvedba. Meni je trenutno najbolj všeč karavan, srebrne varve….kar znorim , ko jo vidim in škoda, da nimam denarja………je pa drag…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

To, da je drag je zelo relativna stvar!

Resda je okroglih pet milijonov tolarjev veliko denarja, a glede na razred v katerega sodi je številka poštena.

Poudarjam tudi, da se mazde danes peljejo precej drugače, bolje kot včasih.

Potem pa sledi izračunavanje opreme, moči, prostora,… In mazda6, recimo CD120 TE ali CD136 TE kar naenkrat postane zelo ugoden nakup, če pa kupujete v nižjih cenovnih razredih, se tudi odločate med manjšimi avtomobili!

Lp, Miloš

…ja Miloš…sory, ker sem tako napisala…zame je predrag…to sem mislila, če bi pa imela sedajle denar za nakup novega vozila, pa tudi za hip ne bi premišljevala…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Od Mazd mi je najbolj všeč Golf 5….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

ja ok sem se prevozila v Golfu 5 in morm rečt da avto ni vreden svojega denarja. Sploh pa ne 3 vratni. Da ne omenm kako zelo se je ne zadnjih sedežih slišalo bučanje od gum. živa groza. Spredi je blo še kar za sedet zadi pa ne, pa tud o zasoljeni ceni ne bi izgubljala. Kje pa ti vidiš dobre strani tega avta.

Smo imeli Premacy, pa smo ga prodali, ker se je družina povečala na šest članov. Še zdaj se mi toži po tem finem avtu.

Ce psa hoces veter v laseh si pa omisl kar MX 5. Moje sanje. Mogoce pa kdaj uspem nabrat dovolj cekina…

Jasmin

Sem mislil da bom bruhnu ko sem ga vidu, kaj šele ko sem ga proval ali ko sem izvedel ceno.

Je pa res, da imajo vsake oci svojega malarja in ce uspe interavtu prodat tole za 5 mio sit, potem svaka jim cast.

Se pa strinjam z Barbi.

Izprsi se clovek….vendar si vodja najbolj priljubljenega spletišča v SLO.

Kupi si primeren avto statusu.

Mazdo RX 8 z Wanklom noter !!!!

Po vsemu kar nudi in kako izgleda je zastonj.

New Report

Close