10 let
Anabela….tvoj odgovor ni bll namenjen meni…toda ..tokrat ne morem biti tiho.
Formulo spremljaš že “tolk časa “, “tolk si prebrala o njej “…po boksih se šetaš….ampak..potem, res nimaš nobenega pojma. Kajti, če bi ga imela samo malo, ne bi kvasila take neumnosti. Bodi raje tiho in ….se sprehajaj še naprej po boksih:))
Ej frfra! Lep pozdrav!
Tudi jaz se strinjam s tabo in tudi z Arianne. MI pa kr pritisk dvigne, ko se kdo oglasi, da ve vse o F1, pol pa take neumnosti govori. Ok, si Schumacherjev navijac, ni problema. Sam ne pa pol pravt kako so drugi zanic – a je jasno anabella? K s tem sam kazes svoj “Intelekt”.
Pa lep soncen dan … in se … glede F1, anabella – a se ti res da kregat?
LP
V nič ga ravno ne moreš dajat, verjamem , da malo provociraš. Vsekakor pa o formuli ne veš toliko, ker ne bi drugače nikoli izjavila kaj takšnega. Če se ne bi Senna tisti dan ubil, bi imali pred sabo vsaj par let izredno zanimive formule, saj se je ravno v tistem času začel prebijati Michael.
Nikoli ne bom pozabil izbruha veselja v tistem trenutku , ko je Senna zletel s ceste in so tisoči tifosijev vzklikali in trobili od navdušenja, seveda ni nihče pričakoval tako tragičnega konca, razen tisti, ki smo ravno takrat bili blizu Tamburella in smo videli avto ter razbitine v živo.
Da še jaz malo provociram. Čeprav sem vedno navijal za Prosta, verjamem , da če bi v popolnoma identičnem avtu sedeli Senna, Prost in Michael, bi spredaj bil največkrat Senna.