Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem jupiii-spet:)

jupiii-spet:)

no,pa smo spet tam…kjer smo že ar nekaj časa:)))
Schumi 4 letošnja zmaga!
Najbolj mi je blčo všeč ko je schumi v boju z Montoyo le tega zrinu mal ven:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hahahaha

Jao , spet ena schumacherjevka … tipicen schumi navijac, ki ne vidi meter pred sabo! To me pa ful moti pri vas … veste kaj? F1 je postala tko dolgocasna, da sm dns med dirko zaspala … tolko o tem… pa naj bo viva schumacher in smrt f1, ce si tko zelis …. za kozlat!

no veš kaj!če te moti da je nekdo tooolk zlo dobr pol maš mal probleme.
Kaj pa,ko so se tolk let mučli,da so do tega sploh pršli?!
Čist zaslužli so si…vse drugo je gola zavist.
Zdnjič sem enga slišala ko je govoril da bi se mogli zaletavat,da bi mogle gume po zraku frčat…halo…pa sej ni važno,če se kdo ubije zravn,samo da se bo folk zabaval

..uf..

hehehe, nekdo je pa anabelli stopil na zulj 🙂

Res pravi pokazatelj “dobrega” voznika – da sovoznika izrine s ceste. Me zanima, kaj bi rekla, če bi se ti to naredilo na navadni cesti. Bi bil ta človek tudi zate potem “prvak”?

E.

Najbolj bedni navijaci ste tisti, ki drugim privoscite nesrece, odstope in podobno. Ali pa ko druge ponizujete. Obupno!
Noben ne rece, da ni dober voznik, ker je…

peta,

se sploh ima smisel pogovarjati?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

prvič:kaj primerjaš šport in dirkanje z vožnjo na cesti-bolj bednega nisem slišala
drugič:Ni schumi edini ki to dela-rajši nej tisti pametnjakoviči,ki formulo gledajo na vsake tolk cajta utihnejo!A se mal spomnimo nazaj kako sta se ralf in montoya(pa sta iz istega moštva)izrivala iz steze in na koncu oba pristala zunaj!!!

Tko da…še enkrat mislim bi blo boljš če nebi pisali takih smešnih stvari.
To je šport in ne avtocesta

anabella…jst se ti pa lahko samo smejim :)) Btw…F1 gleam redno … in to ze precej casa. Ne misli, da si le ti tako blazno seznanjena z dejstvi in da le ti vse ves in znas.

ti se kr smej kokr te je volja-me sploh ne zanima tvoje mnenje:))))))))

:))

New Report

Close