Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kakšen avtoalarem

Kakšen avtoalarem

Ker je zadnje časa ogromno kraje, me zanima kakšen avtoalarm mi priporočate. Imam seat ibizo. In seveda prosim, kakšen podatek o tem alarmu , če se da tudi ceno, vsaj okvirno.

Hvala

Jones

Je blo ze kr neki o tem napisanga.
Drgac pa se dobri alarmi zacnejo tm pr 50.000sit. Zame dobr alarm nej bi meu, zascito motorja, senzorje za odpiranje vrat, prtljaznika, pokrova motorja, v notranjosti infrardece ali ultrazvocne senzorje. Lepo je imeti se senzorje za nagib vozila.
Torej kot sem rekel, vec ($) das, vec dobis… 🙂

Hm!Ja originalni bo verjetno precej držji kot pa katera koli znamka .Drugače so pa cene čist odvisne kaj vse želeš imeti.Danes je na trgu marsikaj tako da trba biti tudi malo previden glede tega.Kakor koli že si pa kupi tak alarem da ima slovenski atest.Kar ti vsekakor pride parav potem če imaš avto kasko zavarovan je premija nižja.Drugače imaš tudi že alarmne sisteme ki ti kakršno koli sprmembo javijo na tvoj mobilnik tako imajo mislim da ena hrvaška firma ne vem čist točno alarem se pa imanuje buba.Jaz osebno imam scharpio.Opozarja me na vse kar se je zgodilo med tem ko me ni bilo to mi pokaže z smerniki ko alarem izključim.ima blokado motorja,vezan je na centralno tko da z delincem istočasno zaklenem avto,s stikali celoten avtomobil,in dodatno dvostopenski senzor (notranji).o pomeni če se en pribliša avomobilu in ga malo rukne ga samo z kratkim piskom opozori če pa je delovanje močnejše se sproži in piska cca 30 sek.Odklepanje in zaklepanje lahko nastavim da mi pokaže samo z smerniki ali pa tudi z zvokom.Ob dodatnem naročilu modema pa lahko avtomobil tudi spremljaš samo to je pa že pojem zase.Je pa starejši model zdaj imaš na voljo kar nekaj modelov kot so LASERLINE gt,vampere,mac,scarpion.Imajo pa še več funkci tudi da ko ga zakleneš da ti istočasno zapre vsa okna če so odprta in še in še.Za nekaj povprečnega boš moral odšteti cca 30 tisoč na gor da ne boš vsak dan večkrat poslušal tvoj avtomobil na prkerišču.Jaz sem do sedaj svojega samo 3 krat in to takrat koj se res nekaj zgodilo če ga ne bi blo bi mi voznik ki mi naredil škodo tudi odpeketal tko pa ni odšel ker je s tem opizoril okolico.Kupi si nekaj kar rabiš investicija se vsekakor splača.Jz ko zamenjam avtomobil alarem vzamem ven in si ga vgradim v drug avtomobil tko da sem menjal že 3 avtomobile alarem je pa še kar isti dela ko šus

lp

Samo beseba o bubi…. tudi v Sloveniji imamo izdelek , ki deluje podobno kot hrvaška BUBA le ,da je to izdelek , ki je tehnično in funkcionalno še veliko bolj izpopolnjen in je plod Slovenskega znanja.

Ta-da d.o.o.
Slovenčeva 93, 1000 Ljubljana
tel: 01-565-55-55 fax: 01-565-55-50
[email protected]
delavni čas od 8:30 do 17:00

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ta-da d.o.o. Slovenčeva 93, 1000 Ljubljana tel: 01-565-55-55 fax: 01-565-55-50 [email protected] www.tada.si delavni čas od 8:30 do 17:00

http://www.harpoon.si/

New Report

Close