Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kia cee’d za 159 eur/mesec

Kia cee’d za 159 eur/mesec

Pozdravljeni,

ali ima kdo kaj več izkušenj s kio cee’d. Zanimam se za izvedbo, ki jo oglašujejo za 159 eur na mesec, kjer dobiš v kompletu 7-letno garancijo, 7-letno brezobrestno financiranje in 7-letno brezplačno redno vzdrževanje. Predvidevam, da slednje predstavlja redne servise, drugače že skoraj ne more biti. Predvsem me zanima, kako je s tem brezobrestnim financiranjem? Avto sem sicer že vozila in mi je všeč, pa tudi kolegica, ki ga ime že kakšno leto, ga zelo pohvali.

cee’d je prava izbira. Jaz bi sicer na tvojem mestu doplačal še malce in si kupil dizla. Je pa tudi 1,4-litrski bencinar zelo korekten in neproblematičen, če ne narediš več kot 15 do 20K km na leto vzemi kar bencinarja. Brezobrestno financiranje je pa OK, v tem ni nekega drobnega tiska in podobne jebe…

Če ti je všeč ga vzem. mi mamo cee’da pri hiši že nekaj let pa je zelo cool. nimamo nobenih težav, servisi so cenovno normalni, pokvarl se pa tudi ni še nič, čeprav ma auto že 120.000 kilometrov za sabo. mamo pa dizla.

cee’d kot avto je b.p. Zelo neproblematična zadeva z nizkimi stroški vzdrževanja. Glede akcije in vsega ostalega pa vprašaj kakšnega prodajalca, pa pojdi v več salonov, da dobiš čim bolj jasno predstavo. Jaz sem avto kupil tudi v neki akciji pred kakšnimi dvema letoma, je šlo tudi za neko brezobrestno zadevo.

Jaz sem s ceed SW zelo zadovoljna.

Pri financiranju pa je bilo tako: takrat so v akciji nudili brezplačen kasko pri leasingu. Vendar bi v tem primeru morala vzeti obvezno zavarovanje pri isti zavarovalnici in izračun je bil katastrofalen.

Zadnjič sem ravno gledala reklamo za trenutno akcijo in če se ne motim, lahko koristiš ALI jocker brezobrestno financiranje (=leasing) ALI jocker gotovinski popust (če vzameš kredit pri banki, je to za njih gotovina).

Razmisli, kaj se bolj splača.

JOKER
»EOM = 0% FINANCIRANJE«
Vsem kupcem, ki se odločijo za nakup
preko KIA financiranja (produkt EOM
0%), omogočamo finančni leasing brez
pologa z dobo vračila do 84 mesecev.

JOKER »GOTOVINA«
Vsem kupcem, ki se ne odločijo za
koriščenje jokerja EOM = 0%
financiranje, priznamo popust v
višini 1.000 EUR pri koriščenju
tega jokerja (joker EOM = 0%
financiranje in joker GOTOVINA se
izključujeta).

Kakšnega cee’da pa imaš? Oziroma kakšna oprema in kakšen motor in kako je s porabo? Me zanima, ker se z ženo odločava že nekaj časa za cee’da, pa še iščem info iz prve roke.

Imam novega SW, kupljen takoj, ko so prišli ven (kmalu bo star 2 leti): http://www.kia.si/novi_ceed_sw/
Bencinar, motor 1,4.

Opremo imam ELAN+ Ne vem, če se paketi še vedno tako imenujejo (vidim, da so cenike umaknili s spletne strani). Želela sem vgrajen bluetooth (ki dela odlično), imam tempomat in omejevalnik hitrosti, parkirne senzorje zadaj.

Nimam pa teh led lučk, avtomatsko zložljivih ogledal in podobnega.

Poraba: po računalniku malo pod 7, realno verjetno malo nad 7 – kombinirana vožnja. Samo z mestno vožnjo se suče najmanj okoli 8.

Jaz mam tud 1,4 bencinarja. Meni laufa zelo OK. Glede na to, da se ne vozim veliko, prav nič ne pogrešam dizla. Mi pa pije okoli 6,5 litra, kar se mi zdi zelo vredu za tako velik avto. Pa tudi naloženega imam večinoma kar konkretno. Mašinca teče zelo tiho, tako da so tudi daljše vožnje zelo prijetne. Jaz bi cee’da še enkrat kupu, če bi danes zopet razmišljal o avtu iz tega razreda.

New Report

Close