Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem citroen c3

citroen c3

kupujem avto pa sem se zagledala v citroen c3…. kakšne imate izkušnje z njim? se ga splača nabavit al naj raje gledam kaj drugega? bencinar 1,4… pa letnik in solidni kilometri?

Kupi rabljen avto z garancijo, da ne boš imel zapletov. Že tako je na trgu z rabljenimi avtomobili cel kup takšnih s prevrtenimi kilometri. Pri avtomobilih, ki so še v garanciji tega tako rekoč ni. Zato bi se jaz bal kupiti rabljenega citroena. Jaz imam kio rio in dela kot urca. Kupil sem dve leti starega, sedaj ima tri leta in pol in še prav toliko imam garancije. Z avtom pa ni nobenih problemov, pa še poraba je nizka. Ni ga čez miren spanec…

C3 je sicer luškan za pogledat a ga ne bi meu saj se baje kvarjo kar dost. mogoče je pa res najbolj da uzameš nekaj pod garancijo pa maš pol mir. jaz bi sicer če bi mel velik dnarja kupu polota. bolj racionalno gledano pa se morda res zdi kakšen rio najboljša izbira al pa hyundai i20 čeprav ima ta krajšo garancijo pa še lep ni glih najbolj.

Moji sorodniki imajo 4 leta starega, 1.4 VTi. Avto sicer luškan, praktičen in dokaj udoben, kvaliteta izdelave pa bolj slaba. Če ga po kakovosti primerjam s polom, je razlika več kot očitna. Poleg tega ima kar precej čričkov.

Jaz furam Riota in je super. Zdaj boš imela po mojem kakšne dobre variante s popusti za avte iz zaloge, saj prihaja faceliftan.[img]http://car0.autoimg.cn/car/upload/2015/8/10/u_201508101407329303686112.jpg[/img]

New Report

Close