avto avto
Kako pa se to vidi, da se bahajo? A parkirajo pred šolo, stopijo iz avta in ustavljajo mimoidoče: “Poglejte kakšen avto imam”?
In da tekmujejo med sabo? Kako, se vsako jutro pregovarjajo. “Glej, moj je boljši od tvojega”?
Ali imaš pravzaprav samo ti problem s prikrito nevoščljivostjo, ki si je ne priznaš in jo zdraviš tule po forumu?
Veš da ne opazim avtov in da bi se kdo bahal. Ja standard je načeloma kar dober a kaj potem. Saj ni samo pred vrtcem, je povsod. Kup jamra, avtomobili pa večinoma višjega ranga.
Jaz sem s svojim res zadovoljna, tako da tudi če je poleg mene Porsche cayenne ali BMW me ne gane. 🙂 So lepi, jih pogledam in to je to. 🙂
Pa koga briga sosedov avto? Jaz za tiste, ki jih pogosto menjajo sploh ne vem kakšnega imajo. Bi pa tudi jaz imela kaj novejšega. Pa ne zaradi okolice ampak zato, da bi bil bolj siguren. Moj je ze v letih in z ogromno km in nikoli ne vem, kje me bo pustil.
Eni vlagajo v avte, drugi vlagamo v stanovanja, tretji v počitnice….pač vsak si sam določi prioritete(v svojih zmožnostih). Edina stvar, ki me zmoti je, ko nekdo jamra da je še vedno v najemu, pred blokom pa dva nova avtomobila.