Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Urgentni servis za corso

Urgentni servis za corso

Rabim nujno večji servis za mojo staro opelico. Sem iz Črnuč (LJ). Kam naj peljem avto, da me ne bodo obrali do kosti? Nekaj sem prebrala, da so zelo ugodni pri Snoju iz Maxx servisne mreže. Ali je bil že kdo pri njih in kako je bilo?

Snoj je OK. So še kar prijazni, pa še cene imajo nekoliko nižje od ostalih. Kaj pa rabiš za popravt?

Jaz ne vem kako je z večjimi popravili. Ti pa v Maxxu definitivno menjajo olje za nejmanj denarja in to brez velikih naročanj in čakanj. Jaz sem ga menjal v mojem avto in tudi v maminem fiatu za 30 in drugič za 40 eur.

Če bodo imeli še naprej tako ugodno ceno za menjavo oljo in ne gre zgolj za neko akcijo, bo marsikateri mehanik pokleknil s svojimi oderuškimi fintami in dvakrat višjimi cenami pri menjavi olja.

Jaz sem zadnjič plačal mali servis za osem let starega bencinskega megana 90 evrov. in to zgolj za menjavo olja, filtra in zračnega filtra. mislim, da se to ne bo več zgodilo glede na zgoraj zapisano. Jeb…ga, če ne veš.

V bistvu so kar jacki. Pri njih imaš dejansko občutek, da se trudijo in da niso čisto navadni šmiri. Reklam imajo pa res veliko, na Facebooku se mi skos prikazujejo z reklamo, sedaj imajo v akciji celo nagradno potovanje, če koga zanima:
https://www.servicemaxx.si/nagradna_igra_izlet_v_neznano

New Report

Close