Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem VW afera, konec ere dizlov?

VW afera, konec ere dizlov?

Tkole je,
že 5 let sem lastnik passata (takrat kupljenega novega) 2011, TDI. Avto je prima, imam malo pod 200k km. Tudi v prihodnosti bi si želel dizla – enak model, vendar sedaj berem, da se VWjev koncern počasi namerava posloviti od razvoja dizelskih motorjev. Po drugi strani pa slišim, da vzdržljivost bencinarjev šepa. Kaj mislite, je res edina alternativa resnega VWja elektrika? Težko si predstavljam, da “utemeljitelj” kvalitetnega uporabnega dizelskega motorja le tega ne bo več izdeloval. Kaj mislite?

Hvala za vaše mnenje, imejmo resno debato.

Čisto sveži podatki in pogled na situacijo -> http://avto.over.net/clanek/5-razlogov-zakaj-je-po-skandalu-pravi-cas-za-nakup-volkswagna/[/url]

To je pa res debata na visokem nivoju, ko ti nekdo linka lasten PR članek – le kje so v njem kakšna dejstva, razen kup zavajanj. Jaz se kot lastnik golfa počuim danes izigranega, saj so mi prodali avto, ki ni takšen, kot sem ga plačal. To je edino dejstvo. Naslednjič bom dal priložnost komu drugemu, po vsej verjetnosti kakšnemu cee’du, pa še garancijo bom imel dvakrat daljšo kot jo imam pri gofu.

Malce ste pomešali zgodovino s prihodnostjo. Moj prispevek ne temelji na rabljenih avtomobilih. Dejstva od trenutni prodaji in ostali podatki v prispevku temeljijo iz uradnih podatkov in niso ugibanje, gre samo za povezovanje podatkov med seboj.

Odločitev za blagovno znamko je vedno na strani posameznika in prav je tako. Dejstvo pa je, da v tem trenutku si Volkswagen ne bo upal privoščiti še ene napake in ne vem od kje logika, da so sedaj vsi njihovi novi avtomobili slabi.

Povsem druga debata pa je, kaj vse lahko dobite na trgu za isti denar … Če se ne motim Bell Huey sprašuje, kako bo naprej z disel motorji pri VW.

New Report

Close