Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Audi A4 1.9 TDI 2003

Audi A4 1.9 TDI 2003

Odločam se za nakup rabljenega avtomobila Audi A4 Avant 1.9 TDI, letnik 3/2003. Pripeljan z Nemčije leta 2006. Sedaj ima prevoženih 226000 kilometrov.
Zanima me če so kakšne napake pri teh avtomobilih. Kako je kaj zdržljiva turbina? Najbolj me sicer motijo kilometri, ampak raje z realnimi, kot pa prevrtenimi. Kako ugotoviti, da so prib. realni? Je možno preveriti zgodovino avta ali se to da tudi brisati? Zanima me nasplošno o avtu.

Hvala

lp

Pri teh kilometrih se začne veliki servis ki pa ni poceni,tam nekje 2000 eur,če hočeš da bo avto delal brezhibno.Bodi pazljiv

Veliki servis naj bi bil narejen pri 210000 km, tako da bi bil en čas mir ali?

Pozdravljen, Nemaveze.

Če misliš, da ima audi 1.9 TDI nemškega porekla in izvora v skoraj enajstih letih le 226000 km, se pa prav pošteno motiš.

Sicer pa uspešen nakup.

Lp!

Valda da ma prevertene km. Nič hudega, majo vsi. Sam z mehanikom stručkotom preglej avto če je vse ok in ga vzami. Pa zbij ceno zato ker pač izgleda da so prevrteni. 😉

Tudi prav.

Samo pol ne jamrati, da audi ni več to kar bi moral biti oziroma to, za kar se ima.
Doma imam dva VW-ja (oba od novega) in z njima – nikakršnih problemov – samo redni servisi in – to je to! Pa je audi enak koncern, le znamka je “kao” bolj premiumska.

In kaj pol, če ti mehanik stručko pregleda avto in oba skupaj “stručno” ugotovita, da so kilometri prevrteni?
In kaj pol, ko zbiješ ceno in takšen avto kupiš?

Verjemi mi, da boš vso razliko pri kupnini vrnil za naknadno ugotovljene skrite napake. In če boš imel izjemno srečo, ne boš rabil dodajati še svojega prihranjenega denarja.

Če mene vprašaš, je bolj smiselno dati kakšen euro več za preverjeno vozilo, ki pa se ga tudi da dobiti. Res da nekoliko težje in mora imeti človek malo potrpljenja, ampak vseeno se splača.

Sicer pa – vsak po svoji volji in prepričanju.

Srečno pri nakupu!

nn35:
Zelo dobro napisano.

no Nemaveze, si kupil ta avto? 🙂 tudi sam se odločam za nakup istega avta

jest se pa odločam za nakup istega avta samo da je motor 2.0 in predelava na plin se bolj splača, ni tok stroškov vzdrževanja.

New Report

Close