Servisna delavnica: nasveti strokovnjakov
Spoštovani.
Smo podjetje z večletnimi izkušnjami s področja avtoservisnih storitev, zato vam bomo na forumu nudili strokovno pomoč.
Na nas se lahko obrnete tudi na telefon ali nas obiščete v naši delavnici: DOLENJSKA 242B, LJUBLJANA
http://www.astilba.si
nekaj mnenj o nas:
http://www.renault-klub.si/forum/viewforum.php?f=65
Smo splošni servis, tako da se z veseljem lotimo vašega vozila.
Več informacij: 041990077
Astilba je podjetje z večletnimi izkušnjami s področja avtoservisnih storitev, zato vam bodo na forumu nudili strokovno pomoč. So splošni servis, tako da se bodo z veseljem lotili vašega vozila katerekoli znamke.
Vabljeni z vprašanji, oni so pripravljeni.
Srečno na cesti.
Spoštovani!
Glede olja je tako: Pri nas bolj kot na ceno gledamo na kvaliteto, saj je dobra storitev naša glavna tržna niša.
V vsak avto priporočamo priporočeno olje: Castrol, Elf, odvisno od znamke vozila.
Seveda obstaja tudi nizkocenovno olje (ala bučno, olivno…), ne priporočamo uporabe, vendar je ta opcija odprta.
Po dolgoletnih izkušnjah je razlika v kvaliteti ogromna, ponovne debate o tem pa so nesmiselne (je že veliko takih tem)
Bolje je razkirati dodatnih 20€ 😉
Glede gum: Naročilo možno na 041990077 ali [email protected]
Se pa prilagodimo z terminom.
Jaz sem peljal svojega starega polota na Maxx servis in res ne vem, zakaj bi plačeval dodatnih 20 evrov več za menjavo olja. Na storitev ti dajo enoletno garancijo. Olje mi je pa model nalil iz soda na katerem je jasno pisalo Castrol. Konec dneva pa itak vsi kupujete olje na sode, kjer dobiš liter olja za max 2 do 3 eure po litru. Tipi od Maxxa pa verjetno za še manj, saj imajo cel kup servisov in verjetno skupno nabavo, kjer dosegajo boljše cene od malih serviserjev.
Spoštovani!
1. cenimo vso konkurenco
2. enostaven prime: V Sloveniji je zdravstvo brezplačno, pa vendar se vse več ljudi odloča za privat zdravnike, zobozdravniki. Nikakor mi ni jasno zakaj? ali pač?
3. Vsekakor nismo dragi, daleč od tega. Nismo pa niti primerljivi s ceno raznim kuponkotom, kar tudi ni naš cilj.
Naš cilj so zadovoljne stranke, ki cenijo trud in storitev.
Nekaj mnenj: http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?f=65&t=41416
To je tudi zadnji odgovor zaradi cene!
Kdor je zadovoljen z konkurenco bo pač tam ostal.
Glede na to, da dobiš pri Maxxu enoletno garancijo, je zadeva čisto OK. Glede olja pa lahko itak goljufajo na vsakem servisu. Višja cena res ne predstavlja po tej plati nobene garancije. Poznam primer Volkswagnovega uradnega serviserja, kjer so pri dizlih zamenjali olje na vsakem drugem servisu, računali pa vsakič. Podoben škandal so zakuhali pri Citroenu v Kopru.
@Janezic
lahko je tudi končnik ali stabilizator.
Je potrebno preverit kaj je problem, potem lahko pripravimo predračun.
@MijaM
Pri nas vam žigosamo servisno knjigo, tako da tudi garancija ne poteče. Glede kvalitete pri nas si lahko veliko preberete na povezavi. Vzdržujemo kar nekaj vozil znamke Citroen.
l.p.
lahko je tudi končnik ali stabilizator.
Je potrebno preverit kaj je problem, potem lahko pripravimo predračun.
Ok, recimo da je samo amortizer…koliko pri vas stane nov in delo za menjavo? Ko enkrat pripeljem in ga razdrete, ni več poti nazaj…zatro me zanima cena za amortizer za Mitchubishi Colt star 5 let in delo, potrebno za mejnavo? Če je možno….
LP
Imam Renault modus, včasih mi je mož sam zamenjal pregorelo žarnico na žarometih, sedaj pač peljem na črpalko ali najbližji servis. menjavo, samo delo, mi zelo različno računajo: nekateri nič, ker sem pri njuih kupila, drugi spet tudi do 20,00€. Pa me zanima, ker ste ravno v bližini mojega doma, koliko bom plačala pri vas menjabvo žarnice na modusu? Mož pa ima Peugeot 706; bi kar oba prišla, če je ugodno….?
LP Pavla
@Pavla 15
Menjava žarnic je za naše stranke brezplačna
@kupujem
Kateri motor bo v vozilu?
@sklopka?
Odvisno od motorja. Če je 1.6 16v je 4h dela torej 4x 30,5€ =122€
l.p.
Mene bi pa zanimalo sledeče: kupila sva rabljen avto, ki pa ima garancijo 1 leto. Kaj vključuje ta garancija sploh? Vedno je nek drobni tisk..preden sva ga kupila je bila menjana sklopka, sedaj pa je začelo spuščati neko olje. V kolikor je zato sedaj spet sklopka zanič in če je bo treba menjat (upamo da ne), ali naj bi to krila?
hvala.
Uradni servis ima vse podatke, posodobitbe in informacije glede vašega vozila direktno iz tovarne. Za vsako težavo se lahko posvetujejo s proizvajalcem in uporabljajo oradja, ki so priporočena s strani proizvajalca. Šolanja, ki jih opravijo mehaniki so pod nadzorom distributerja znamke. Vendar vse to še vedno ne pomeni, da bo ravno vaš mehanik za točno vaše vozilo odličen, ker ga morda ne bo zanimalo to delo in ne bo tako predan. Tudi to se lahko zgodi in bo morda mehanik na neuradnem servisu bolj iznjadljiv pri rešitvi vaše težave.
Pri neuradnih servisih je dobro pogledati za tistimi, ki imajo večletne izkušnje in dober renome.
Poglej, pred dobrimi dvemi leti je K-mag prevzel zastopstvo za Volvo. Ampak ni denarja, da jaz peljem svojega k njim na redni servis…nimajo usposobljenih serviserjev z dolgoletnimi izkušnjami, stik imaš samo z nekimi uradniki v belih srajcah, ki se na avto ne spoznajo, nimaš stika s serviserjem, s aktreim bi skupaj pregledala avto, se kaj pomenila o morebitnih težavah, problemih…
Pomemben je direktni osebni stik s serviserjem in to takim, ki mu lahko zaupaš.
Zato jaz svojega vozim na neuradni servis. Servisira ga bivši serviser, ki je delal prej na uradnem, sedaj je pa specillist za volvo in to je to…. za veliki servis bi me na uradnem prišlo več kot 120 % dražji, kot me je, za isto delo 🙂
Pa imam original olje notri posebej za Volvo, original dele istega proizvajalca…. ne bućnega olja in neke ponaredke… :)))
Ja nekdo mora tudi plačati to veliko administracijo in prodajalce, ki jo imajo nekateri veliki pooblaščeni prodajalci in pooblaščeni serviserji , to ni zastonj.Če kdo bere forume, pravijo da delajo njihovi serviserji z zlatimi rokavicami he-he-heee