Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kia Sportage ali Hyundai tucson???

Kia Sportage ali Hyundai tucson???

Katerega naj vzamem? Cena je več ali manj enaka, ko se začneš pogajat. Avta sta tehnično enaka – motorje dela za obe znamki Kia v svoji tovarni na Slovaškem. Prav tako me ne zanima mnenje o obliki, tu je pač zgodba subjektivna. Katerega torej? Bi pa rad vedel, če kdo ve, zakaj ima Kia še dve leti daljšo garancijo od Hyundaia? Eden ima 5 in drugi 7 let. A je možno, da ima Kia boljše materiale oziroma da je zato boljša?

Ta odločitev je res povsem subjektivna. Meni osebno ima Kia za odtenek boljšo ergonomsko porazdelitev gumbov na armaturni plošči in volanu ampak Hyundai je z novimi modeli npr. Iconic in i30[/url] naredil premik naprej.

Tuscona

Vzemi tistega ki ti je lepši. avta sta pod kožo itak enaka. cena je pa tudi identična, ko odšteješ vse popuste. jaz bi sicer vzel Kio zaradi tistega kar je že napisal Aleš in zato ker mi bolj ustreza njihova garancija ki je 2 leti daljša. meni je znotraj pač Kia lepša oziroma manj sivo-črna. bolj se mi zdi premijska…sicer pa je to stvar okusa, verjetno gre dejansko za isto kakovost plastike.

Men zgleda veliko lepši sportaž. Eni pravijo tud da se mal lep pelje, saj ima hyundai drugačno oziroma manj evropsko nastavitev podvozja. Probi in se boš najlažje odločil.

Definitivno kia sportage.. Načeloma ista v vseh pogledih!! A je KIA leepša 🙂

Men tud. Predvsem maska in prednji konec. Pa tudi notranji dizajn je bolj mladosten. Hyundai je za starejše in v smislu oblike bolj konzervativne.

ne enga, ne druzga, oba sta korejca….

Pojma nimaš kaj se meniš!!

Sodeč po Forbsu zaupajo Korejci bolj Kii kot Hyundaiu.
Podatki so za korejski trg, kjer je Kia, ki je v globalu manjša, prvič prodala na domačem trgu več kot Hyundai.
Vaš link
‘Little Brother’ Kia Beats Hyundai In Korean Sales For First Time
In 2016, Kia sold 475,107 passenger vehicles, while Hyundai sold 418,303.

Ne enga, ne druzga. Oba sta korejca.

pa mal na cesto poglej recimo 10 let stare korejce, pa ti bo vse jasn o kakovosti materialov.

New Report

Close