Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem golf VII – halogenske luči

golf VII – halogenske luči

Prosim za vaše mnenje za mojo spodnjo težavo..

Naš golf VII je letnik sept. 2015. – dizel. ( 80/110)

Kupili smo ga kot testno vozilo z nekaj osnovno dodatne opreme.

Motijo nas slabi žarometi. Imamo halogenske žaromete in smo menjali svetlobo žarnice na max kot je bilo možno.
Preklop iz kratkih na dolge luči skoraj ni viden oz je nekako samo 3 metre daljši. In ob vožnji ponoči ne osvetli dovolj. Oz moraš biti zelo previden in voziti zelo počasi, še posebej na ovinkasti cesti.
Smo bili že na servisi pri Porsche, smo že ne vem koga spraševali pa nas le debelo gledajo.
Ne vemo ali mi res ne vidimo ali so drugi navajeni imeti manjše vidno polje. Prej smo imeli Kio ceed z halogenskimi lučmi pa je bilo vidni polje vožnje mnogo večje.

Drugi avto ko ga imamo je polo letnik 2011, pa ima boljše luči….
nočemo pa menjavati žarometov, ker je še v garanciji.

Ima kdo podobne izkušnje na tem področju.?

Vesel bom za kakršne koli povratne informacije.

hvala Marko

Zdravo..
Leča so lahko zapacana za kratke luči…samo za skoraj nov avto bi bila ta bolj težka….

Zahtevajte na servisu,saj pravite,da je v garanciji naj naredijo test snopa luči in zamenjavo komplet luči…če je potrebno. Avto ste kupili pri njih in zahtevajte,da naj to naredijo,brez da vas gledajo ko bik v nove vrata..varnost je tu prvo na mestu…s kupovanjem dražjih in močnih žarnic si ne boste nič pomagali….
Lp.

Še enkrat…
Nekaj sem izpustil…torej vas motijo pol dolge luči in te slabše svetijo???
Ste probali tudi z regulacijo snopa višine luči in vam svetijo bolj nizko???Ste pogledali stikalo,na kateri višini je snop 0,1,2,3,4????

Pozdravljeni

Ja hvala za mnenje. Ja smo pogledali snop luči. Vse je na max.
Bomo šli res še enkrat do servisa.

hvala še enkrat

lp vanja

New Report

Close