Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem v kakšnem razmerju se meša mešanica za dvotakten motor – moped?

v kakšnem razmerju se meša mešanica za dvotakten motor – moped?

Koliko bencina in koliko olja?

2% mešanica.

pol mam jaz napačno informacijo da 0,5 dl olja in 1 liter bencina (to bi blo 5%…)??

upam da ti bom pomagala.Moj ima tako mešenico.
2 decilitra olja na 5 litrov bencina.(to je 4% mešanica)

A prosim poveš katere vrste motror imaš,ker ima vsak drugačno razmerje.Potem ti bomo lahko pomagali.

5% je za vsakega dovolj. Če je olja premalo v skrajnem primeru zariba, če ga je preveč pa samo bolj kadi. S stališča mopeda torej bolje več kot manj, s stališča ekologije pa seveda ne…

jaz dam v 5 L bencina 1 DCL olja je to premalo, ker se mi zdi da moped nima več take moči.

Za skor vse mašine se uporablja mešanca 1:50 oz. 1 deci na 5 litrov oz. 2 % eni pa majo 4 procentno tvoj apn 6 pa ma 2 % pa dejte dobro olje notr husquarna xp al sthil

Koliko procentno mešanico moram naliti v moped tomos apn 6S ?

Koliko procentno mešanico moram naliti v moped tomos apn 6S ?

5% če se želiš dlje časa vozit.
Specialna olja, ki jih prodaja stihl ali husquarna se mešajo v manjšem razmerju (so tudi dražja od navadnih motornih olj) vendar ti jih ne priporočam za tvoj moped.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ali je tudi mešanica za motorno žago primerna za apn 6?

Mešanica za motorno žago je popolnoma enaka in nebi smela škoditi mmotorju… (Odvisno od žage)

Imam 2-taktni motor ciao super bravo in bi rad izvedel 2 stvari (lih zdele sem si kupil nov motor pa nevem nicesar)
No zanimata me poraba tega motorja oz. mopeda in pac kako mešat za tank da bo šel normalno????

BIRO STAJL MATEMATIKA

KAK CM PA JS DAT RAZMERJE ZA MOJ MOTOR NA NOZNI POGON???!!!!???(AVTOMATIK)

A TI MENE ZAJEBAVAS

Zanima me ce je zelo narobe ce tankas v avtomobil in sicer benciner..mesanico

mene zanima kok olja in kolk bencina moram dat v puch pony expres

koliko dam olja na 5 litrov bencina za tomos avtomatika

Pozdrav! Nameravam kupiti atx 5o ccm nekje na spletu sem prebral, da za ta motor potrebujes 4% mesanico olja za dvotaktne motorje in bencina. Olje je od husquarne LS+.
Prosim, ce mi lahko kdo pove, pomoje bi bilo zadosti 2% na 1 l bencina
Lp

New Report

Close