Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem V avtu se je polilo mleko

V avtu se je polilo mleko

Mogoče kdo ve kako se znebiti vonja oz smrada?

Odvisno koliko mleka je bilo. Mogoče bi bilo treba odpeljat na globinsko čiščenje, da se mleko ne skisa in postane gojišče bakterij.

Najboljše je iti kar direkt na globinsko čiščenje. Ta vonj se hitro usede v avto potem se ga pa nikakor ne moreš znebiti…

Fajn bi bilo vedeti, koliko mleka in kje se je polilo. V vsakem primeru pa razstavit tapecirungo tam, kjer je polito, pošteno in obilno sprat z vodo in milom, če je pa že dolgo sesirjeno, pa dodajte še malo varikine, razredčene z vodo in spirajte (vodni sesalec prav pride).
Jaz sem v podobnem primeru moral sneti prednje sedeže, odklopit AirBage (pazljivo! akumulator izklopit pred tem!!!!), cel kup okrasnih letvic, sredinsko konzolo…da sem lahko ven potegnil spodnje 2 cm debel tepih, ki je bil prepojen s smrdljivo tekočino. To sem potem pošteno opral z visokotlačnim čistilcem, posesal z ekstrakcijskim sesalcem, sušil 1 teden na soncu.
Skratka, projekt 2x cel dan.
Je pa tepih kot nov! Dišeč. In vse smeti sem pobral. Ves drek očistil po vseh vogalih. Prenovljen notranjost, vam rečem, se splača!

Enkrat se je tudi meni in sticu isto zgodila sam pol sma si pa rekla in se zmenla ter se dol dala v avtu in so se vse fedre zlamale ker je tak debel kot planet če ma tk vlke joške da sem ga titty fucku, ps vlek je bil . Lp

New Report

Close