Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem zdravniški pregled za vozniški izpit

zdravniški pregled za vozniški izpit

Pozdravljeni.
Imate morda izkušnje pri opravljanju zdravniškega pregleda za vozniški izpit.
Sem iz Ljubljane.
Zanima me, kolikšna je cena, kakšna čakalna vrsta, mogoče kakšen popust za dijake, ipd.Kakšno dokumentacijo ste potrebovali?

Popustov ni, prav tako daljših čakalnih vrst. Mogoče tam 2-3 tedne, ampak res maksimum. Cena je pa bila lani okrog 35 eur.

Najcenejši je dr. Stopar na Vodovodni, zato ima vrsto že na parkirišču ob pol 7 zjutraj. Ne rabiš nobene dokumentacije,na vrsti si tisti dan,ko se odločiš da boš čakal, skratka, ne komplicira po nepotrebnem in je najcenejši.

Jaz sem bila danes na pregledu v zdravstvenem domu za študente na Aškerčevi. Plačala sem 35 €, podaljšala mi je za stalno (imam očala), brez da bi ji sploh kaj rekla. Pa tudi čakalne dobe ni, na vrsto lahko prideš še isti dan ali teden. Tudi v čakalnici ne čakaš, ker dobiš uro in mogoče čakaš največ pol ure. Vse skupaj sem opravila v 1 uri.

A to je sam za študente al je tud za dijake?

Jaz moram opravljat zdravniški pregled za vozniški izpit a lahko mi poveste kaj zdravniki pregledujejo? npr. vzamejo kri….

pregledajo ti vid pa reflekse pa mav te vpraša ko je kej z alergijami pa če se ti kdaj vrti pa kako je z prejšnimi boleznimi itd… cist osnovni pregled 🙂 nobene krvi ni treba dajt pa nobenga urina .

Pozdravljeni….
Zanima me ali lahko opravim zdravniški pregled za stojnika težke gradbene mehanizacije, čeprav imam sladkorno in sem na inzolinu, sladkorna bolezen tip 2 z zapleti.

seveda lahko greste na zdravstveni pregled. želim vam, da ga tudi opravite.

lp

splača se vam iti ven iz ljubljane delat zdravniški izpit, ste hitrej na vrsti. ponavadi sploh ni treba čakati. za ceno pa ne bi vedla.

v lj vas tudi avto šole ulupijo z urami. boljše ven it delat. je pa manj prakse s križišči

kolk je pa plčat u MS

jaz sem prav ta teden delal v ms. kot povratnik. stane natanko 52,2€. vsaj jaz sem toliko dal, nimam pa očal pa tudi nobenih drugih zapletov.

testirajo vid, pač ostrino vida, barvno slepoto, reflekse (kdaj se pojavijo določeni krogci in kam se pomikajo), stehtajo te, zmerijo v višino, nič posebnega skratka.

to da pa ni treba dat ne krvi, ne urina pa ni res. kri je treba dat, ne vem zdaj, če to velja tudi za tiste, ki delajo prvič, pri povratnikih je zagotovo tako, ker sem klical na več zdr. domov in so povsod rekli, da je treba kri dat. kaj iščejo, pa ne vem, niti nisem spraševal, mogoče droge, nisem pa siguren, pri meni niso našli nič, pa včasih kadim travo. lp!

Zdravo,

Zanimivo, meni so rekli, da pregled stane od 140 do 170 evrov. Je mogoče to odvisno
od tega, kako si nabral točke? Zakaj si jih imel ti, za alkohol ali hitrost?
Taka cena pa te res sezuje. Hvala za odg.

to so vključeni še kakšni psihologi poleg?

ne da bi mi kaj rekli, mislim da sam pregled (jaz imam 9 točk zaradi alko.)
mislim da se vse plača posebej, kar pač moraš v zvezi s tem opraviti. Res,
država za posrat. Enkrat v življenju se ti zgodi, pa še to v čudnem spletu okoliščin,
pa nasrkaš tako, da to ni res, drugi pa vozijo ko bedaki vseskozi, pa se jim ni ne zgodi.

če bi imeli vsi v glavi to, da alkohol in vožnja ne gresta skupaj teh problemov ne bi blo. pa ne napadam tebe, ampak splošno razmišljanje v sloveniji v smisli sj enkrat pa lahko… če maš v glavi nikoli, potem tut takih kazni ne bi pisali.

jih pa podpiram, kr vem da je jaz itak nikol ne bom dobil

Bi lahko prosim posredoval podatke o zdravniku in morda tel. št. zdravstvenega doma. Ker to je res zeelo poceni !

Tole bo morda marsikomu uporabno:

1. zdravniški pregled (opravi se v ordinacijah medicine dela in športa)
cene so za dijake od 28,88 € naprej,
za zaposlene pa od 36,93 €
Cene veljajo na dan 1.12.2011.

ZDRAVNIŠKI PREGLED lahko opravite na več mestih:
• Zdravstveni dom Kranj, Dispanzer za medicino dela, prometa in športa Kranj, Gosposvetska
10, Kranj, tel.: 2082- 266. Delovni čas vsak dan
dopoldne od 7h do 9h, ob ponedeljkih in četrtkih
pa tudi popoldne.

• Zdravstveni dom Tržič, Dispanzer za medicino
dela, prometa in športa Kranj, Blejska c. 10, Tržič,
tel.: 5982- 221. Delajo en dan na teden, kateri dan
pa boste izvedli po telefonu.

• Ambulanta za medicino dela in športa Iskra
Labore, dr. Oriana Verdikon, tel.: 2072- 689. Delovni čas vsak dan od 7h do 17h.
• Dr. Zora Vadnjal Gruden – ambulanto ima v
tovarni Savi na Laborah. Tel: 206-5621.

• Holmed d.o.o., Kapucinski trg 7, Škofja Loka, Tel:
517-01-70

• Medicep d.o.o., poslovna cona Šenčur,
tel: 0590-72-680

Zdravniški pregled je veljaven tri leta (razen v primeru ko zdravnik napiše na potrdilo krajši rok veljavnosti).

Ko greste na pregled morate s seboj prinesti osebni document, zdravstveno izkaznico in kartoteko, ki jo dvignete pri svojem zdravniku. V kolikor nosite očala, bo potrebno potrdilo okulista ali boste vozili z očali ali brez. To potrdilo je pri okulistu včasih potrebno tudi plačati. Vsi, ki opravljate izpit ponovno (vam je bil zaradi kateregakoli razloga odvzet) morate opraviti zdravniški pregled v zdravstvenem domu v kraju vašega bivanja (zdravnik določi eno od dodatnih usposabljanj kandidata, ki opravlja ponovno izpit).

če tu ne bo nihče vedel, povprašaj še na forumu pomoč voznikom v prometu.

Mene pa zanima če ti na pregledu zmerijo tudi pritisk?

Seveda ti ga.

zanimam me glede voznika povratnika kaksne krvne preiskave se upravijo in ce tut urin preverjajo?
Hvala

zanimam me glede voznika povratnika kaksne krvne preiskave se upravijo in ce tut urin preverjajo?

Spostovani, zanima me ali lahko daltonista (barvno slep clovek) opravi vozniski izpit za C kategorijo, za avtomobil sem ga opravil brez vecjih problemov, hvala

New Report

Close