RAČUNOVODSKE STORITVE
Pozdravljeni
Sem računovodkinja z 10-letnimi izkušnjami in diplomirana ekonomistka iz računovodstva z revizijo. Delala sem v velikih d.o.o. ki so imela vsako leto revizijo in davčne preglede.
Odločila sem se, da grem na svoje, zato iščem stranke…s.p. ali d.o.o. iz okolice Maribora, Slovenske Bistrice, Lenarta, ki bi jim vodila računovodstvo….knjiženje kakor tudi davčno-poslovno sodelovanje. Knjižim lahko doma ali v vaši firmi…kakor se pač dogovorimo. Zagotavljam kvalitetno in ažurno vodeno računovodsko evidenco.
Če ste zainteresirani, se lahko javite na tel. 040-459-622
PIKICA, kaj se vam je tako hudo zamerilo v službi? Vem, da imate znanje, saj vas spremljam na davkoplačevalcih in prav tako vas občudujem kot osebo s foruma Hujšanje. Pa še someščanki sva (verjetno).
Kaj se mi je zamerilo? Psihopritisk, ki ga vršijo nad mano, ker nočem narediti nekaj nezakonitega. In tega si res ne morem privoščiti, ker imam majhnega otroka, ker nisem taka oseba, da bi potem mirno spala. To je glavni vzrok, preprosto ne vzdržim več….ne spim, ne jem, če pa že kaj pojem, pa potem zbruham. Torej? Če se hočem rešiti….moram nekaj narediti. In ker so tukaj krediti, pa položnice, pa otrok….mora mami delati in še enkrat delati…..
Kaj mislite vi? Je moja odločitev pravilna??????
Vsekakor držim pesti za vas, da vam bo uspelo. Jaz sem šla na svoje pred 12 leti. Uspelo mi je in vem, da bo vam tudi. Takrat so bili drugi časi, stranke sem si iskala s ponavljajočimi malimi oglasi v Večeru. Ko sem dobila dve, tri, so me priporočali naprej. Sedaj smo že tako veliki, da imamo štirje veliko dela.
Menim pa, da ste se odločili pravilno.
Veliko poslovnih uspehov vam želim in seveda tudi osebne sreče.
Hvala bogu, da vam je uspelo. To je lepo za slišati. Rada pa bi vas samo vprašala a je bilo na začetku tudi vas tako strah? Mene je groza, bojim se. Pa ne bojim se dela, ne bojim se nič drugega kot samo to ali bom lahko s hčerkico preživela. Pa madonca, si govorim, da kdor hoče delati, lahko dela…in tudi jaz bom. Ne vem kaj mi je zadnje čase, sem postala tako boječa.
Kako dolgo je pri vas trajalo, da ste si pridobili recimo 4 stranke? Toliko bi jih jaz za zagon potrebovala….enega pa že vodim skoraj leto dni. Res pa je, da tudi do sedaj nisem nič kaj naredila za to, da bi jih pridobila.
Draga gospa, na svoje bi rada šla samo zaradi tega, da se rešim tega psiho terorja, tega res ne vzdržim več. A mi je res potrebno, da sem ob svojih 10-letnih izkušnjah, znanju ki ga imam in mojimi 32 letam živčna razvalina? Ne ni mi treba, in mi ne bo…..samo močna moram biti kaj?
Hvala vam za vsako spodbudno besedo in nasvet, kajti samo to potrebujem….
Takrat sem bila stara 21 let. Cel čas študija na EPF sem pomagala v enem računovodskem servisu in po končanem študiju sem se preprosto odločila, saj sem dobila poceni priložnost glede najema poslovnega prostora. Nikoli nisem delala enostavnega knjigovodstva, saj sem imela tiho konkurenčno klavzulo in sem morala voditi izključno samo po dvostavnem sistemu, saj bi bila svojemu prejšnjemu delodajalcu tako konkurenca.
Mislim, da sem potrebovala 3 mesece, da sem si pridobila 4 stranke.
Veliko več bi vam lahko povedala, če bi se dogovorili za kakšno kavico. Tu na forumu ravno ne bi rada povedala vseh vzponov in padcev.
Strah me takrat ni bilo, danes pa bi me bilo zelo! Ob tem znanju, ob teh izkušnjah….Tudi jaz imam sedaj skoraj isto starega otroka in zato seveda čutim veliko več odgovornosti.
Kapo dol pred vami, vendar jaz vem, da vam bo uspelo!
Rade volje se dobim z vami na kavici, je tako bolje kakšno doreči. lahko me pokličete na telefon 040-459-622, pa se osebno dogovoriva. A prav?
tudi jaz sem šla pred 7 leti na svoje in moram reči, da mi sedaj zadeve kar laufajo. Je pa res, da ne smeš misliti, da je s prehodom v privat stalež kaj lažje – sama opažam, da sem neprenehoma pod pritiskom (stres v službi, tečne, neurejene stranke, doma otrok).
vendar ti želim vse lepo pri začetku.
kar pa se tiče pridobivanja strank: najprej poglej med prijatelji in jih povprašaj, nato pa tudi oglasi v Večeru, čeprav to nam ni prineslo nekih ekstra strank. Predvsem pa po nekem času začnejo stranke prihajati same.
Upam, da ti uspe.
Zanima me, če mi mogoče lahko poveš v katerem letu si se vpisala na EPF – mogoče pa ugotoviva, da sva bili sošolki???
zdravo
na faks sem hodila leta 1989…ali celo prvo leto 1990….joj, kje je že to kaj????
Vem oz. sem pripravljena na hudo delo, muko, tudi psiho pritiski….samo to kar doživljam v službi sedaj je nekaj nepopisnega, kar nikomur na svetu ne privoščim.
Mi je pa lažje ko vidim, da če želiš, imaš voljo, si pripravljen garati, da lahko stvari laufajo. Meni gre v prvi vrsti za dostojno preživetje. Res pa je, da sem bila vedno zaposlena pri drugih delodajalcih, sedaj sem pa začela razmišljati še o nečem svojem…
mogoče mi pa uspe!
Hojla!
Tudi jaz sem se pred 10 leti odločila za samostojno pot in moram
reči, da mi ni žal. Je pa res, da sem pričela z dvema strankama in
sem si zadala cilj, da vsako leto povečam promet za 20%. Tako da
je dela sčasoma vedno več, kar prinaša dobre in slabe strani.
Ti pa svetujem, da si že na začetku poiščeš pomoč, pa čeprav samo
za kakšno urco ali dve na dan. Če se odločiš za pot s.p., predvsem
v računovodstvu, kjer je večina stvari vezane na datume moraš
imeti nekoga, ki te lahko nadomesti v času izrednih odsotnosti.
Pa veliko sreče.
smem vprašati katero smer si zaključila?
na prvi stopnji marketing, druga stopnja pa računovodstvo z revizijo.
Pikica, čestitam za nov začetek, tudi jaz sem začela pred dvema mesecema na novo, kot sp, prej pa sem že imela d.o.o. Na finance se nekoliko spoznam, sedaj pa imam bolj široko ponudbo. Urejam arhive, nudim pa predvsem računovodskim servisom ugodno ponudbo obnovljenih registratorjev, ki so skoraj novi po ceni, ki je vedno zanimiva, trenutno je to 150, sit. Drugače se ukvarjam še z vedeževanjem in alternativnim zdravljenjem. Morda vas bo kaj zanimalo, mene pa tudi vaši strokovni nasveti, čeprav sem čisto na drugem koncu Slovenije, vem pa da so Štajerci fejst ljudje (saj ste, kajne). Obe potrebujeva veliko korajže, predvsem pa začetnega kapitala in iznajdljivosti. Pikica, moj simbol je PIK AS, vi pa ste tudi pika na i. Lep pozdrav, Ladeja.
Pozdravljeni!
Ja, Slovenija je v resnica tako majhna dežela, da nas razdalja ne bi smela kaj preveč motiti. Sicer pa delujejo telefoni, mobiteli, maili….rade volje vam pri čem pomagam. če želite, lahko stopiva v stik, saj veste vsaka pomoč prav pride kaj???
Si mogoče razmišljala o kombinaciji – vpeljan računovodski servis – d.o.o. s cca 120 strankami, dela že dobrih 15 let in bi z njimi sklenila pogodbo. Dobiš stranke, že zaposlene računovodkinje, skratka skoraj vse.
Taja, mene zanima vaša ponudba, me lahko pokličete na (041) 856-102 oz. mi pošljete mail.
Forum je zaprt za komentiranje.