Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo usposabljanje za knjigovodska dela

usposabljanje za knjigovodska dela

Pozdravljeni, pa se vam bom še jaz pridružila. Nekaj me zanima, je mogoče kdo od vas že dal skozi usposabljanje za knjigovodska dela, ki ga organizira Gea College in sicer v Lj. in Kranju. To sem prebrala na Portalu znanja. Traja 150 ur, to je 2 x tedensko, zaključeno do konec junija 2006.
Če ima kdo izkušnje s tem, bi bila zelo vesela kakšne informacije – ste se veliko naučili, pa to.
Jaz namreč želim nekako priti do več znanja o računovodstvu, pa sem za formalno izobraževanje že malo pozna, bi se predolgo vleklo, to pa traja eno šolsko leto in če je v redu, če bi s tem pridobila znanje in možnost boljše zaposlitve, bi se splačalo. Moram pa malo vedeti, ker kar tako ne morem dati 292.000.-
Hvala za vsako informacijo.

Hodila sem na tako izobraževanje v letih 2003/2004 in bila zelo zadovoljna.Imam sicer izkušnje iz računovodstva, svoje znanje sem samo poglobila. Za konec izobraževanja (če želiš), lahko delaš izpit na GZ, kjer dobiš potrdilo. Moram pa dodati, da izpit na GZ delajo vsi, ki so hodili na enoletno pripravo, najbolj uspešni pa so ravno slušatelji z Gee, tako, da se splača dati malo več, pa uspeti. Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close