Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo vodja računovodstva

vodja računovodstva

Končno sem tudi jaz prišla na vrsto za povišico, za katero že nekaj časa prosim (in se trudim z nadurami, delom konec tedna….). Zdaj pa ne vem, ali naj bom vesela ali ne. Gre za to, da so mi ponudili del. mesto vodje računovodstva. Ker takega del.mesta pri nas zaenkrat še ni, bodo odprli novo del. mesto, v podpis pa dobim tudi novo pogodbo. Na kaj naj bom pozorna, saj mi je jasno, da poleg večje plače, sprejemam tudi kar nekaj novih odgovornosti? Kakšna pa je okvirna plača vodje računovodstva v javnem sektorju (IV. stopnja izobrazbe).
Hvala za hiter odgovor.

IV. (4.) stopnja izobrazbe? Se pravi opravljena triletna poklicna šola ? Prav visok količnik v javnem sektorju ne bo.

Napaka, VI. stopnja bo pravilno.

Ja naj povem, da sama delam v javnem sektorju in sicer v računovodstvu, nisem pa vodja računovodstva. vodja računovodstva ima pri nas cca. 300.000 ima pa V. stopnjo izobrazbe ter več kot 30 let delovnih izkušenj. Sem spadajo seveda tudi dodatki po KP, dodatek na minulo delo in stimulacija. Seveda za odgovornost, ki jo imaš kot vodja računovodstva je to premalo. Govorimo o 300.000 bruto.

300.000 sit bruto vodja računovodstva s 30 letnimi izkušnjami? Koliko to znese neto? Si hotela reči neto?

Ne 300.000 ima gospa bruto. Neto to znese cca. 190.000 (brez malice in brez prevoza).

ce bi imel jaz toliko izkusenj in bi imel samo toliko place bi sel ze zdavnej na svoje.

Verjamem. Ona se tolaži s tem, da bo šla čez cca. 3 leta v penzion … 🙂

ne poslpošuj, plače niso dobre, niso pa tuid tako slabe. Če si Univ. dipl. in vodja ti pride 220-250 in ne 190 (ne primerjaj univ. dipl. s V ozorima pogojno VI. stopnjo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close