Računovodje pomoč prosim!!!
Prosim za pomoč. Zaprla sem popoldanski s.p.. Zanima me ena stvar pri bilanci. Lansko leto sem kupila multifunkcijsko napravo, ki ga je računovodkinja knjižila kot osnovno sredstvo. Obračunala je amortizacijo lansko leto in zdaj za 9 mesecev. Zanima me kaj se naredi z razliko,ki je ostala. Enkrat sem slišala, da je pametno to prenesti na gospodinjstvo, sicer je nekaj obdavčeno. Nisem prepričana točno kako gre to. Kako se naredi ta prenos? Ali ga jaz sama sebi prodam ali kako? Prosim za vašo pomoč.
Hvala.
ti bo računovodkinja povedala.
kar plačaj jo, pa bo sigurno ti prav naredila.
brez zamere.
vsak naj dela kar zna
Bravo za tale komentar. Delam v računovodstvu in takih pacientov je vsak dan več – če nočete plačat računovodje, potem pa prek foruma sprašujte kako in kaj…. računovodkinji pa vsak dan težit, da vas ne zanima kaj dela in da je zlatar… fuj in fej. Boljš pridejo skozi tisti ki kradejo. Če hočeš pa kaj pošteno narest te pa vsi je….. v glavo.
Sem mislila, da se samo meni tole dogaja, da mi vsak, ki ima 5 minut časa, serje po glavi… in ne plačuje storitev…
od kje vam ideja, da avtorica posta svoji računovodkinji ni plačala računa?
Koliko pa stane taka informacija? Svoje računovodkinje nimam več, ker sem že zaprla s.p.
Najbolje bo, da se z računovodjem pomenite osebno. Predlagam vam, da za pomoč vprašate kar “vašo” računovodkinjo, čeprav več ne dela za vas. Najbolje pozna situacijo in bo tudi najbolje odgovorila. Verjetno se vam ne splača seznanjati drugega računovodjo s podatki, saj vas bo to stalo dosti več.
Forum je zaprt za komentiranje.