Kam po osebno finančno svetovanje?
Pozdravljeni,
Iščem dolgoročno osebno finančno svetovanje. Sam sem kar se tega tiče popolen laik in iščem zaupanja vrednega finančnega svetovalca, s katerim bom lahko sodeloval na dolgi rok.
Stric Google je poln raznoraznih svetovalnic in tukaj se mi, kot laiku, pojavi težava – katero izbrati. Izkušnje, reference, poštenost, ipd., mi pomenijo zelo veliko in bojim se, da bi glede na to, da sem na tem področju popolen laik, izbral slabo finančno svetovanje.
Najbolj v oči mi je padla Svetovalna skupina Individa. Ima morda kdo konkretne izkušnje z njimi? Individo vodi mag. Mitja Vezovišek, ki se mi po brskanju spleta, zdi precej zanesljiv. Ima kdo kakšne izkušnje z njim ali z drugimi svetovalci Individe? Spletna stran pravtako zgleda vredu, delujejo pa v Kristalni palači in Poslovni stavbi WTC, tako, da jim posel očitno “laufa”?
Potem je tukaj tudi Donos, katerega direktor g. Rober Brezovnik naj bi imel vse potrebne licence in znanja, vendar Googlanje njegovega imena, za razliko od Individe, ne prinese veliko rezultatov.
Za osebne obiske se trenutno še nisem odločil, najprej bi želel zbrati kar se da veliko informacij in izkušenj. Verjamem, da so ob osebnih obiskih retorično prepričljivi vsi, zato me zanimajo predvsem vaše izkušnje.
Za odgovore, se vam vnaprej zahvaljujem!
Forum je zaprt za komentiranje.