Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Priporočen dohodek

Priporočen dohodek

Pozdravljeni !
Če želite zaslužiti kak euro na mesec za računalnikom. Vam priporočm ogled strani www.zasluzek.com[/url] ,kjer boste našli vse potrebne informacije! Najbolj vam priporočam izbiro reševanja slovenskih anket, ki vam v povprečju vzamejo 3-5 minut in zaslužite od 1 EUR do 3 EUR. Kar se pa je najboljše pri tem je to da za vsakega povabljenega prejmete 2 EUR-a. Povabila pošiljate kar iz njihove spletne strani. Sedež glavni firme je v Nemciji, v Sloveniji imajo podružnico v Mariboru. Najdete jih prav tako na Bizij-u. Člane sprejemajo iz vse Evrope.

Sem mama dveh nedonošenčkov in sem totalno brez prostega časa. Vendar najdem nekaj minut na dan za to delo, ki ne potrebujete nasplošno nobenega znanja iz računalništva.

Še lani je bil moj glavni dohodek otroški dodatek in in socialna pomoč. Letos pa moji dohodki prihajajo iz neta! Povem vam DA SE!!! Zaslužite lahko dosti več kot pa če bi delali 24UR na dan.

Jaz sprve nisem vrjela da lahko na internetu sploh zaslužiš 🙂 sem sprva mislila da me imajo za norca. Dokler me znanec skorajda za moje dobro ni prisilil in mi je on odprl račun. Prvo anketo je celo rešil on. Ko pa sem dobila prvi znesek izplačila! Pa sem že postala radovedna 🙂 hihi

In tako sem prvi mesec zaslužola nekaj čez 300 EUR ! Danes pa je moj dohodek nekoliko višji ,porabim pa cirka 2 UR na dan! Več tako ne moram poleg dveh odtrok 🙂

Tak da NE čakat, da bo prišlo kaj samo od sebe! Upam da vam je dalo nekaj mojih besed in izkušenj vedet da je denarja na internetu več kot z trdim delom.

Priporočam se posebaj vsem tistim ,ki se teško preživljate.Tudi jaz sem bila na pragu obupa,revčine 🙁

www.zasluzek.com[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close