Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Posredovanje pri pridobivanju poslov…

Posredovanje pri pridobivanju poslov…

Pozdravljeni,
kam se pravilno knjižijo stroški posredovanja pri pridobivanja poslov, ki jih zame stori druga pravna oseba? Med stroške intelektualnih in osebnih storitev ali med druge stroške ali med katere druge? Hvala vnaprej za pomoč! Lana

jaz knjižim med druge storitve. Intelektualne storitve to niso, sem sodijo računovodske, pravne, revizijske in podobne storitve.

Lep dan, Nataša

http://www.racunovodstvo-alina.si

Pozdrav,
iščem posrednike za pridobivanje posla.
Info na 041 695-172 Lado

Iščem posrednike za pridobivanje posla.
Tapeciranje, izdelava, prenova, preoblačenje, restavriranje, popravila, obnovitev
Izdelujemo in prenavljamo kvalitetno in sodobno oblazinjeno pohištvo za dom in poslovne prostore, počitniške hiše, čolne in avtodome, hotele, šole, vrtce, knjižnice, muzeje in ostalo
Z sodobnim trendom izdelamo oblazinjeno pohištvo po vaših merah in željah

[email protected]

Smo uspešno slovensko podjetje, ki se ukvarja s hidravliko (cilindri, agregati, montažo hidr. sistemov, izdelavo hidravličnih cevi) in obdelavo kovin. Iščemo posrednike za pridobivanje poslov na slovenskem in avstrijskem trgu.
Na trgu smo že več kot 15 let.

Prosim za ponudbe na [email protected] – Sara

Jaz dam to na 410 (stroški storitev pri ustvarjanju proizvodov in opravljanju storitev), kot vsako storitev, ki jo druga pravna oseba opravi namesto mene, da mi s tem povečuje poslovni učinek. To je podobno kot če gostinec odnese prte v čistilnico, da jih ne opere sam.

Na 419 (med stroške drugih storitev) pa dam storitve, ki ne vplivajo direktno na moje poslovne učinke oz. na ustvarjanje proizvodov in opravljanje storitev (na primer cestnine, parkirnine…).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close