Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Barca prosim pomoč

Barca prosim pomoč

Ker vidim da si vešča teh računovodsko finančnih zadev te bom vprašala tole: Trenutni delodajalec (pogodba za določen čas)- strežba v lokalu, mi je postavil pogoj, ali odprem SP, ali brezposelnost.
Torej zanima me: Odpiranje SP stane cca koliko?, vsakomesečni prispevki so koliko?, ali moram imeti računov. servis?, ali obstaja več vrst SP?, in če mi ne plača ali lahko SP takoj naslednji mesec zaprem?
Sem diplomirana,(karkoli že), služb v moji branži ni in to je moja prva zaposlitev-še 2 dni.
Saj bom šla na obrtno zbornico, če mi bo jutri uspelo dobiti kakšno referentko, vseeno pa bi rada vsaj malo vedela. Aja, zdaj že lep čas brskam po internetu, pa ne najdem nič kaj da bi mi bilo kaj bolj jasno, pa sami neki stari datumi.
Lepo se ti zahvaljujem za odgovor.
….in seveda, tudi vse ostale prosim za delitev vaših izkušnjenj.
Srečno pri iskanju dobrih služb

Ti je delodajalec kaj rekel, koliko bi ti plačal? Pavšal mesečno ali po urah? Koliko na uro in koliko ur mesečno običajno?

Hvala, za vprašanja. Podaljšano imam še za 1 mesec, v tem času pa bom poskušala zvedeti vse kar me zanima. In mrzlično iskati druge službe. Bo že… Hvala, ker si me slišala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close