Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo kako nosilec s.p. do kredita?

kako nosilec s.p. do kredita?

Pogoj za pridobitev kredita je zaposlitev za nedoločen čas…… kot nosilec s.p. si plačujem prispevke….. nimam pogodbe o zaposlitvi …. ali lahko dobim osebni kredit kot običajen zaposlen delavec in na osnovi česa??

Hvala!

Pri kateri banki je pa to???

Jaz sem samozaposlena, pa sem kredit dobila brez problema. Tako kot ga dobi novi s.p. Če tebi prodajajo zgornje floskule, zamenjaj banko.

Kaj so ti vzeli za izračun kreditne sposobnosti? O banki raje ne bi…,.

Samo prilive.

Nemogoče, to tud ni normalno….. a lahk ti poveš pri kateri banki si?

SKB. Nisem pa s.p., ampak samostojni kulturni delavec, kar je še slabše. Zakaj ni normalno? Na podlagi česa bodo pa izračunali?
In tudi če bi odprla s.p., so mi rekli, bi dobila kredit brez težav. Sklepam, da si pri eni od državnih bank?

Ja, pr največmu trotu od banke. In seveda prispevki niso veliki, dobiček tudi ne (pa če je velik ali ne)….

No meni pa na skb niso dali kot s.p.-ju kredit, ker si plačujem prispevke za minimalca. Pa tud v drugih bankah je bil problem! Trenutno sem na Unicredit, so mi vsaj ornk limit odobril! Za kredit jih pa še nisem zaprosila.

LP

tudi sama ne dobim kredita nikjer,sem na minimalnih prispevkih.

minimalni prispevki in ne dobim kredita nikjer. Ne glede na prilive… Niso mi dali prej na SKB, ne zdaj na NKBM

Če s.p. želi pridobiti kredit, mora običajno predložiti bilanco stanja in izkaz poslovnega izida. Lahko zahtevajo tudi BON1/SP obrazec od Ajpesa, potrdilo DURSA o plačanih prispevkih in davkih.
Vse je odvisno od tega, za kakšen kredit gre.
Na žalost velja, da ste kot nosilec dejavnosti kreditno manj sposobni.

zdravo zanima me kako do kredita imam s.p. pa nič prelivov na banki ali je možno dobit kredit

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close