Trošarine- gorivo
Pripravljam tudi zahtevke za vračilo trošarine in vabim vse, ki opravljate prevoze oseb in stvari, imate stroje,…. da me kontaktirate na 031 749 079 ali na mail [email protected] in dogovorili se bomo o možnosti sodelovanja.
A to pa ni reklama???
Je, samo je moja. Glede na to, da za moderatorstvo nisem plačana sva s Primožem dogovorjena, da se lahko reklamiram 🙂
Dominika, smem vprašat ali je kakorkoli možno uveljaviti vračilo trošarine tudi za gorivo, ki je bilo plačano z gotovino. Razumem, da Pravilnik o vračilu trošarine to izrecno omejuje, me pa vseeno zanima, ali se lahko podjetje zgovarja na to, da je vseeno ravnalo v skladu s Pravilnikom o gotovinskem plačevanju? Ali obstajajo izjeme, ko je carinska uprava vseeno odobrila vračilo za račune, plačane z gotovino.
Hvala! Lep večer!
Lidija
Nimam takega primera, samo do sedaj kar sem spraševala so mi rekli, naj pripravim, pa če bo zavrnjeno bo pa zavrnjeno. Izgubiti tako ne morete nič.
Za kje se pa lahko zaprosi, za katere drzave velja? In koliksen procent racunas, da vemo ce se nam splaca.
Se vedno nisem dobila odgovora, ze 1 mesec je okoli, pol se pa pametno dela. A lahko prosim dobim odgovor?
Živjo,
če še kdo išče odgovore na ta vprašanja oziroma ga zanima kako uveljavljati vračilo trošarine, lahko odgovore najdete tukaj: https://trosarine.com/
Lp,
Forum je zaprt za komentiranje.