Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Iščem dobrega računovodjo

Iščem dobrega računovodjo

Mi lahko priporočite res dobrega računovodjo ali računovodkinjo (območje Domžale, Kamnik, Mengeš, Kranj, LJ …)? Imam podjetje, a sem zelo slaba pri financah, davkih itd, zato potrebujem nekoga, ki bi mi dobro vodil knjige, me opozarjal na pomembne stvari, ki ima dovolj izkušenj in znanja, da bi mi znal res dobro svetovati, kako naj najenostavnejše in najugodnejše poslujem. Da pozna vse haklce in fore pri davčni zakonodaji itd.

Obstaja sploh?

Priporočam vam mojo računovodkinjo, ki[sup] je sicer iz Celja, vendar je neprestano v LJ, ker ima tam večino strank.
Če želite njen stik, mi pišite na mail : [email protected]!
Je pa res super+ugodna! Vsaj za moje pojme. 🙂

Jaz sem s temi ful zadovoljna. Mi povdo vse, kar rabim, naredijo hitro, pa še prijazni so po telefonu, če je kaj nujnega. Ne vem, no. Meni so super. So v Lj, celo parkirat se da.

Jaz sem iz okolice Domžal in lahko se zmeniva za en sestanek, pa bova videli, kaj potrebuješ. Pri računovodji je predvsem nujno, da ji/mu zaupaš in, kot si rekla – da ti zna svetovati v različnih situacijah.

http://www.racunovodstvo-alina.si/

in je odlična ter cenovno ugodna.

Jaz sem trenutno zadovoljen s podjetjem DATA. So profesionalni in zelo radi svetujejo.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Midve s prijateljico (vsaka svoje podjetje) imava obe že več let tole računovodstvo (izbrano po priporočilu).

Se posvetijo, delajo ažurno, pošiljajo obvestila o novostih, o zadevah, ki se tičejo panoge, prijazne, dosegljive osebno ali po telefonu.

Zelo priporočava!

Za Računovodstvo Alina se pa širijo ene govorice po Kamniku, pa niso glih fajn. Ne bi pa tukaj o njih, ker ne vem koliko so resnične.

Sem računovodkinja iz Ljubljane, upokojena lani novembra. Kar nekaj znanja in izkušenj se je nabralo v teh letih, zato bom ta dela honorarno opravljala še naprej. Na haklce in fore pri davčni zakonodaji (in pri ostalih tudi) pa jaz gledam tako: lahko si upaš marsikaj, če misliš, do boš to tudi znal zagovarjati pred inšpektorjem. Moj mail: [email protected]

Se strinjam z vami glede haklcov.
Ravno zato je potrebno imeti računovodjo, ki zna zadeve pregledat iz veliko zornih kotov. Ker v enem zakonu piše, da se nekaj sme, v nekem xy drugem pa so neke omejitve oziroma ena preprosta zadeva po eni strani prinese neke pluse, po drugi pa je potrebno preveriti koliko ti plusi stanejo. Samo vpisovanje številk v tabele ni nobena znanost, pomembno je da se sledi vsem, tudi na videz povsem nepovezanim zakonom, pravilnikom in sklepom te naše ljube vlade. Ker se vse nekako prepleta. Je pa res, da so taki računovodje redkejši in nekoliko dražji. Ampak prinašajo pluse v podjetje.

Gospa,sem računovodja z izkušnjami in registrirano dejavnostjo.

Rada vam odgovorim na vaša vprašanja vezana za vodenje poslovnih knjig in davčne zakonodaje v primeru poslovanja vašega podjetja.

Za vse kar vas v zvezi s tem oziroma v zvezi z računovodstvom zanima mi napišite na e-naslov:
[email protected].

Lep pozdrav,

Tatjana

Jaz od računovodskega servisa pričakujem kvalitetne storitve. To pomeni, da so računovodske storitve opravljene brezhibno, ker sem precej natančen. Poleg tega mora računovodski servis tudi svetovati kako prihranim denar.

Drugače pa vse finančne storitve temeljijo na zaupanju in računovodstvo ni izjema.

Računovodski servis mora biti transparenten in zanesljiv. Pomembna je tudi prijaznost in prilagoljivost računovodskega servisa.

Zelo pomemben dejavnik je tudi cena in kakovost [b]izvedbe bilance[/b]. Vse te zadeve je smiselno upoštevati ob izbiri računovodskega servisa. Na internetulahko najdete veliko ponudnikov. Veliko sreče.

Jaz sem s svojim računovodskim servisom zadovoljen,lahko vam dam kontakt www.racunovodstvo.biz

Mene pa zanima, če imate tiste, ki ste upokojene prijavljen sp? Zaradi izdajanja računov ker bi rad da mi gredo v stroške.

Izstavitev računa za sposobnega in izkušenega upokojenega računovodjo ne sme biti problem, ne glede na to ali ima prijavljen sp ali ne. Bistvo je v ažurnosti in kakovosti opravljenega dela. Sicer pa predvidevam , da bo Zakon o malem delu sprejet in da bomo tudi upokojene računovodkinje, ki smo preživele marsikatero revizijo se iz njih največ naučile, lažje “izstavljale” račune.

Če še kdo išče računovodski servis, se priporočam. Imam registrirano dejavnost, 15 let delovnih izkušenj, opravljam računovodske storitve in davčno svetovanje. Posredovanje dokumentacije je lahko v elektronski verziji, po pošti ali pa pridem iskat na vaš sedež. Moj email [email protected], telefon 031 640 712.

Solvetika d.o.o. davčne, podjetniške in računovodske storitve ugodno in hitro.
[email protected]

Priporočam Računovodstvo, ker so res prijazni in strokovni.

Priporočam računovodstvo Interfidus d.o.o., so se pravkar preoblikovali, ponujajo pa tudi pravno svetovanje,izterjave, tud za privat – fizične osebe, ne rabim letat še do advokatov, notarjev, izvršiteljev.
Pa še mladi in ustrežljivi so.

V Mariboru in okolico priporočam Črešnjar in Črešnjar d.o.o., strokovna, zaupanja vredena, poštena in resnicoljubna ter vsestransko prizadevna g. Silva, z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju.Tel.:040/514-433

PA NE DA OGLAŠUJETE SEBE VSI PO VRSTI??

STRINJAM SE S SLEDEČIM:
RAČUNOVODJA, KI ZNA ŠTETI IN RAČUNATI ŠE NI DOBER RAČUNOVODJA.
POIŠČITE SI KAJ VEČ OD TEGA!

Za naše potrebe kontaktiram davčno svetovlano službo BDO v Ljubljani. En znanec je s svojim spjem na priporočilo sorodnika šel v Kamnik in sicer v tale računovodski servis[/url] , pravi da je ok, kaj več ga nisem spraševala.

Prosim za pomoč pri obrazložitvi 102. člena ZIZ – omejitve izvršbe:

delavka (samohranilka z enim otrokom) je dobila izvršbo na plačo – zelo visok znesek, zanima me, kakšen znesek ji moramo pustiti na TRR, oz. koliko ji lahko trgamo pri plači.
Hvala za odgovor.

Zarubiti se sme do 2/3 plače, vendar mora dolžniku ostati najmanj znesek v višini minimalne plače, zmanjšane za plačilo davkov in obveznih prispevkov za socialno varnost.

Ce kdo potrebuje odličnega in vestnega računovodjo, ki ima veliko izkušenj v mednarodnih in domačih podjetjih (17 let) , dobro pozna Davke in ostalo delovno,pravno zakonodajo me lahko kontaktira. Info Na [email protected] Ali Tel. 040952147, Sanja. Sem iz okolice Ljubljana. Z sestanek Ali prevzem dokumentacije se lahko dogovorimo,tudi,kje drugje

Če kdo išče naj pogleda tudi tukaj računovodstvo. Na strani je tudi kalkulator ki vam takoj izračuna okvirno ceno računovodstva.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close