Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Vprašanje

Vprašanje

Zanima me, kako ti lahko zdravstvena komisija kar prekine bolniško, ne da bi se prepričala o bolezni…Po operaciji raka na dojki, sem ves čas bolana….sedaj, pa me ves čas “ganjajo” v službo…Za hud napad išijasa in hudo virozo z oteženim dihanjem, so mi odobrili en teden in pol bolniške, v ponedeljek pa naj bi spet začela delati po 4 ure…, vendar sem še vedno bolana in hodim vsak dan na inhalacije v ZD, ker močno kašljam in težko diham…Zdravnica me ne pusti v službo, a bolniška mi je potekla in bo naslednja obravnava šele v torek. Kaj pa če mi ne bodo odobrili????Odgovor pa bom izvedela šele v četrtek…Ali se vam zdi to normalno????

Ne bi vedela, kako in kaj postopa komisija – to boste morali vprašati njih. Vem le to, da vam za trenutno bolezen lahko osebna zdravnica odpre bolniško, ne glede na to, da se vam stalež na podlagi prejšnje bolezni zaključuje.

Lep pozdrav,
Katarina

____________________________________________________ Katarina Lavrin Marenče, univ. dipl. prav. Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, Dalmatinova 4, Ljubljana <http://www.sindikat-zsss.si/>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close