Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev PREMESTITEV

PREMESTITEV

Zaposlena sem na odprtem oddelku psihiatrične bolnice. Pred kratkim so nam dali v podpis nove pogodbe, ker se je izkazalo, da bi občasno na zaprtih oddelkih ( v primeru npr.staleža ) potrebovali našo pomoč, da bi delovni proces potekal nemoteno. Na sestanku so izrecno potrdili, da bomo zaposleni na odprtih oddelkih, premeščeni na zaprte oddelke le za kakšen dan ali dva. Mesec dni po podpisu novih pogodb pa so se že začele stalne premestitve nas na zaprte oddelke z obrazložitvijo, da so nekateri zaposleni na zaprtih oddelkih, izrazili željo, da bi raje delali na odprtem oddelku, ki je seveda fizično in psihično manj zahteven. V novih pogodbah je zapisano takole: “Delavec bo opravljal delovno razmerje na delovnem mestu zdravstveni tehnik-odprti oddelek.
Pogodbeni stranki sta soglasni, da bo delavec v primeru nujne potrebe delovnega procesa(zaradi zagotavljanja neprekinjenega izmenskega dela) opravljal delovno razmerje tudi na delovnem mestu zdravstveni tehnik-zaprti oddelek.”
Zanima me, če imam sploh kakršnokoli pravico odločanja, ko bom tudi sama na tem, da me bodo želeli premestiti? Ali sem dolžna podpisati pogodbo za delovno mesto na zaprtem oddelku? Kaj, če pogodbe ne podpišem? Sem lahko ob službo?

Seveda imate pravico odločanja, saj ste poleg delodajalca tudi vi pogodbena stranka. Po mojem mnenju bi bilo najbolje, če delodajalcu predlagate dopolnitev predlaganega besedila: da soglašate, da boste v primeru potrebe itd. opravljali tudi delo na zaprtem oddelku, vendar ne več kot …… dni (npr. 5 dni na mesec). Zaradi te dodatne obremenitve se poskusite tudi dogovoriti za višjo plačo oz. zahtevajte, da za čas, ko boste delali na zaprtem oddelku, dobite ustrezen dodatek k plači.

Lep pozdrav,
Katarina

____________________________________________________ Katarina Lavrin Marenče, univ. dipl. prav. Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, Dalmatinova 4, Ljubljana <http://www.sindikat-zsss.si/>

Nič ne pišete o tem, če ne podpišem nove pogodbe o premestitvi, če mi jo bodo predložili. Sem zaradi tega lahko ob službo?

Če vam bo delodajalec z zakonitim razlogom odpovedal prvotno pogodbo o zaposlitvi in vam ponudil v podpis novo pogodbo za ustrezno zaposlitev in je ne boste podpisali, vam bo lahko delovno razmerje prenehalo.

Lep pozdrav,
Katarina

____________________________________________________ Katarina Lavrin Marenče, univ. dipl. prav. Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, Dalmatinova 4, Ljubljana <http://www.sindikat-zsss.si/>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close