Svetovalec na občini
Pozdravljeni,
izbrana sem bila v “ožji krog” za razpisano delovno mesto na občini. Tukaj je nekaj besedila razpisa:
pogoje.
Kandidati, uvršceni v drugi krog izbirnega postopka bodo povabljeni na pisno testiranje, na katerem
bodo morali odgovoriti na pet zastavljenih vprašanj s podrocja, za katerega se razpisuje delovno
mesto.
_________
Dobila sem pošto, da sem vabljena na pisni preizkus. Jaz si tudi podrazno ne predstavljam kako preizkus izgleda, in nikjer nisem našla nič na temo pisnega testiranja, ki ga izvajajo na občinah. Na podobnem delovnem mestu še nikoli nisem delala, v bistvu sem iskalec 1. zaposlitve in me je presenetilo že to, da sem sploh povabljena na preizkus.
A JE MOGOČE TU KDO KI IMA S TEM IZKUŠNJE??
Glede na to, da je zgoraj omenjen turizem. Mislite da bi se vprašanja znala nanašati bolj na to? V smislu delovnih časov na primer, ali pa organizacije dogodka?
Kako naj se na to sploh pripravim?? Zakon o lokalni samoupravi??
Najlepša vam hvala za odgovore, kakršna koli pomoč mi bo izredno prav prišla.
Forum je zaprt za komentiranje.