Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Kako ukrepati

Kako ukrepati

Pozdravljeni,

prosim za nasvet, kako ukrepati v naslednjem primeru:
sem nadrejena sodelavcu v oddelku prodaje. Odgovoren je za poslovanje z določeno stranko. Pred časom sem zasledila na njegovem ekranu, da se v službenem času preko svojega privatnega poštnega predala dogovarja s slovenskim podjetjem za provizijo, da pripelje njihov proizvodni program k temu našemu distributerju (stranki). Ta proizvajalec našemu podjetju ne predstavlja konkurence. Dejstvo je, da mu je to naše slovensko podjetje priznalo 5% provizijo od realizacije posla. Osebo iz slovenskega podjetja, ki se dogovarja z zaposlenim, osebno poznam. Ona sama pa ne ve, da je zaposleni iz našega podjetja, ker ji maile pošilja preko privat maila. Kako ukrepati? Direktor je o zadevi obveščen, vendar mora imeti fizične dokaze in ne more torej nič. Jaz se pa s tem obremenjujem, ker ostalega dela ne opravlja ustrezno, ker posveča pozornost tej zadevi. Zanima me tudi, kako bo slovensko podjetje, v primeru realizacije posla, nakazalo znesek provizije. Zaposleni nima s.p..
Moja razmišljanja so:
– ali, da pokličem osebo v slovensko podjetje in jo vprašam, če je v kontaktu z zaposlenim?
-kaj drugega

Za vaš odgovor vnaprej hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close