Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Socialna pomoč po zaposlitvi

Socialna pomoč po zaposlitvi

Pozdravljeni..

Kako je s socialno pomoč po zaposlitvi?
Namreč 21.11.2016 sem se zaposlila in v tem času prejemala socialno pomoč..Zanima me ali bom kljub temu, da sem se zaposlila v decembru še prejela socialno pomoč? Ali moram javiti na socialo glede službe?

s pogodbo o zaposlitvi se javiš na socialni in pol ti povejo kako naprej.

Kolikor se spomnim, je od meseca, ko si se zaposlila dalje ne boš več prejela.
Če pa bi slučajno dobila, ob plači še socialo, mislim, da je bolje v tem primeru, če to javiš.

Če bi mogla vračat, kot prejeto brez podlage, najbrš v kakšnih prekrških ( in globah) ne boš; bolj pa bi bilo možno vračanje skupaj z obrestmi za ta čas.

LP

Če pa bi slučajno dobila, ob plači še socialo, mislim, da je bolje v tem primeru, če to javiš.

Če bi mogla vračat, kot prejeto brez podlage, najbrš v kakšnih prekrških ( in globah) ne boš; bolj pa bi bilo možno vračanje skupaj z obrestmi za ta čas.

LP

LP

Velja.

Hvala za odgovore..
Zanima me namreč zaradi tega, ker sem slišala, da prejemanje pomoči kljub zaposlitvi sredi meseca se dobi vendar ne v celotni obliki.

zato pa greš s pogodbo o zaposlitvi na socialno in ti pol uni povejo vse – koliko in kaj še dobiš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close