Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Lek in plača

Lek in plača

Pozdrav vsem
Zanima me če kdo ve kaksna je plača v leku, za del.mesto operater v proizvodnji.
Se pravi bruto oz. Koliko je skupaj z vsemi dodatki.
Veliko je blo že napisanega pa me zanima dejansko.
Hvala vsem

Minimalna, ša pe to ne v direkt zaposlitev v Leku ampak prek zaposlitvene agencije.

Pregovorno se govori kako dobre plače imajo v Leku, v resnici pa jih veliko zaposlujejo preko zunanje agencije. Da tega koliko ljudi dobesedno beži ali pa želi ubežati iz te firme ne omenjamo.

Kar nekaj je primerov ko zaposleni zapadejo v čustvene stiske in zato iščejo strokovno pomoč, preobremenjenost in mobing tam nista tuja stvar. Poišči koga ki dela v Leku (pisarne, laboratorij…) in ti bo vsak povedal kako zanimivo zgodbo.

V proizvodnji je mogoče kaj drugače, ker tam se ljudje menjavajo, pa še 3 izmensko delo je.

Začneš z osnovno plačo 900 EUR bruto.

Če delaš v 4 izmenskem ciklusu (torej tudi sobote, nedelje, praznike), dobiš še kar precej dodatkov (na nočno in nedeljsko delo), tako da bo tvoja neto plača cca 900 EUR.

Od tu dalje pa je vse odvisno od tebe.

Ne bi rekla, da zelo bežijo. Jaz sem bila že nekaj časa nazaj pri njih na razgovoru in se nas je baje za eno delovno mesto (5. stopnja) prijavilo 290. Žal nisem bila izbrana, ampak takoj vzamem ( pa imam 7. stopnjo). Edino to kar me je pa res pogrelo, da so bila večino časa vprašanja zakaj sem se prijavila na 5. stopnjo če imam zaključeno sedmo. Mislim, da je bilo rečeno, da je začetna plača okrog 950 bruto, šlo pa je za delo v laboratoriju.
Lp

ker so kandidatko že imeli. Preko postelje.

Plača je tak kot so zgoraj pisali ali manjša. Je pa tako, da kar precej stiskajo z obveznimi nadurami in po tem komaj prideš do neke spodobne plače.

Plača je slaba. 800 bruto preko agencije. Za jebene nočne.

Plača preko agencije 830 bruto. Delaš tri ali štiri izmene. Težko se odpočiješ od nočnih in dela čez vikend. Nadur je tudi do 32 na mesec, plačajo jih samo 20. Če si kakšno soboto fraj, moraš čakati doma, če te potrebujejo in moraš priti delat.
Družini prijazno podjetje, ha ha, seveda saj partnerja komaj vidiš in nimaš časa za prepir.
Seveda, vsak vidi samo božičnico in je slišal o dobrih plačah. Dobre plače imajo stari lekovci in ritolizci.
Delo je natančno in duhomorno, dan za dnem ponavljaš iste gibe in vpisuješ v comp in potem isto še v strojni list.
Tista mizerija od plače je preklet zaslužena

Plača je glede na pogoje zelo slaba.1000 evrov ni vredno tvojega zdravja.

No ja. Vzdrževalec preko agencije ima 1300€ bruto.

Tudi če boš delal kot vzdrževalec, boš dobil pogodbo za operaterja in to par let. Pa si spet na 850 eur. Pa če kdo manjka, te dajo za stroj, odklonit ne moreš ker si operater.

Zanima me, če ste vsi tisti, ki jamrate kako slabo je, vedeli koliko bo plača preden ste podpisali in začeli delat? Ali pišete, ker ste slišali od nekoga, ki je slišal od nekoga?

Delodajalec v kapitalizmu nikoli ne bo sam dal večje plače, če so delavci pripravljeni delati za minimalca. Dejstvo je, da denar farmacevske firme imajo. Prostovoljno pa ga ne bodo dale.

Vidim, da iščejo vodjo logistike?
Kakšne izkušnje/informacije na tem področju?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close